Abbondanza
Krijtverf

Abbondanza krijtverfAbbondanza Paint is een ambachtelijke producent van krijtverf en aanvullende decoratieve (verf)producten en is opgericht in 2010. Abbondanza is Italiaans voor ‘overvloed’ en is een erg toepasselijke naam die precies uitdraagt wat het streven is, namelijk het aanbieden van een zo compleet mogelijke lijn van verfproducten. Hebben ze dan ook echt een ‘overvloed’ aan producten? Dat kun je wel stellen, zo zijn er 170 kleuren verkrijgbaar in de Abbondanza verflijn en naast de populaire krijtverf bieden ze ook nog een groot assortiment aan van aanvullende producten. Denk hierbij aan kalkwas, colourwax, boenwas en antiekwas in 12 kleuren, maar ook metallic wax in 4 kleuren. Alleen het assortiment Abbondanza krijtverf is al voldoende om in ieder geval heerlijk aan de slag te gaan met je meubels om er iets moois van te maken.

Wij hebben gekozen om enkel te starten met de Abbondanza krijtverf, voornamelijk omdat we zelf ervaring hebben met krijtverf. De andere producten zullen we in een later stadium introduceren, nadat we ons goed hebben voorbereid en ervaring hebben met de andere producten. Inmiddels benieuwd naar de beschikbare kleuren? Bekijk alle 170 Abbondanza kleuren hier!

” Nieuwsgierig geworden naar ons Abbondanza krijtverf assortiment? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 27 in Baarle-Nassau. ”

Abbondanza krijtverf

Krijtverf is momenteel erg populair en wordt elke dag wel populairder lijkt het wel. Op zich is dat niet zo vreemd, de krijtverf is ook een geweldig product als je je meubels wilt behouden maar er toch iets mee wilt doen. De krijtverf heeft een aantal eigenschappen die het gebruik leuker maakt dan traditionele lakverven.

– Snel droog
– Niet schuren
– Makkelijk aan te brengen

Als je op zoek bent naar goede krijtverf dan ben je hier goed. Wij bieden de krijtverf aan van Abbondanza. Deze krijtverf is een ambachtelijk geproduceerde, watergedragen, poedermatte verf voor meubels en muren. Heeft een aantal kenmerkende eigenschappen, namelijk dat het milieuvriendelijk is, reukarm, niet vergelend, waterbestendig en gemakkelijk gereinigd kan worden. Wat de verf bijzonder maakt zijn de poedermatte fluwele afwerking met die intense kleuren, dit komt door de toevoeging van extra krijt en door het gebruik van hoogwaardige pigmenten.

De Abbondanza krijtverf is ademend en vocht regulerend, wat weer goed is voor het klimaat in huis en waardoor de krijtverf ideaal is voor het gebruik op muren. Wil je meer weten over het toepassen van de krijtverf? Lees dan het artikel ‘Werken met krijtverf‘.

Wat is krijtverf?

Zoals eerder genoemd is krijtverf een andere soort verf dan de ‘normale’ lakverf die je koopt bij een bouwmarkt. Krijtverf onderscheidt zich van andere verf doordat de basis van deze verf krijt betreft. Krijt en natuurlijke pigmenten geven deze verf een poederachtig en mat effect, precies het effect dat deze verf zo populair maakt. De kracht van de krijtverf is dat matte en poederachtige effect, wat deze verf perfect maakt voor het opknappen van meubels en deze een authentieke look te geven. Een ander geweldig voordeel van de krijtverf is dat deze vrij snel droogt, zodat je veel sneller kunt werken.

Waar kan ik deze krijtverf kopen?

Plezant | Living & Gifts is een officiële dealer van Abbondanza. Je kunt bij ons dus terecht voor de producten van Abbondanza, waaronder de bekende krijtverf. We doen alleen wel meer dan alleen de krijtverf verkopen, indien gewenst geven we ook advies over het gebruik van de producten. Zelfs als je een bepaalt soort meubel wil gaan opknappen bieden wij daar de helpende hand bij. Naast de krijtverf zijn er meer producten verkrijgbaar en dan moet je denken aan bijvoorbeeld sjablonen, metaalverf, diverse soorten wax.