Kinderfeestjes
Een onvergetelijke dag

Ben je op zoek naar een leuk en creatief kinderfeestje voor de verjaardag van je zoon of dochter? Wil je het niet thuis houden, maar lekker buiten de deur en dus geen geregel en gedoe thuis? Laat ons dan het kinderfeestje regelen. Wij bieden namelijk diverse leuke en vooral creatieve workshops aan die ideaal zijn voor het vieren van kinderfeestjes.

Er is een keuze uit één van de volgende workshops om te doen met het kinderfeestje:

– Sieradenset ontwerpen
– Zeepketting maken
– Memobord maken
– Naambord (wandbord) maken
– Creatief met Krijtverf

Arrangementen

Alle workshops kunnen geboekt worden in arrangement GIRAFFE of DOLFIJN, hierbij is rekening gehouden met maximaal 2 begeleiders. Tijdens onze kinderfeestjes staat de jarige job centraal en is het ons doel om er een onvergetelijke middag van te maken.

Arrangement GIRAFFE:

Workshops voor 6 kinderen en 2 begeleiders.
De kinderen worden ontvangen met limonade en wat lekkers (aan de begeleiders wordt ook gedacht, er staat koffie en thee klaar). Daarna is er de mogelijkheid om cadeaus uit te pakken. Hierna zullen we starten met de workshop. De workshop is inclusief alle materialen en een presentje voor de jarige.

De duur workshop is 2,5 uur en kost € 75,-.

Arrangement DOLFIJN:

Workshops voor 6 kinderen en 2 begeleiders.
De kinderen worden ontvangen met limonade of fris en cupcakes (aan de begeleiders wordt ook gedacht, er staat koffie en thee klaar). Daarna is er de mogelijkheid om cadeaus uit te pakken. Hierna zullen we starten met de workshop. De workshop is inclusief alle materialen en een presentje voor de jarige. We sluiten af met fris en chips voor de kinderen.

De duur workshop is 3 uur en kost € 87,50.

” Heb je zelf ideeën of speciale wensen? Laat het ons weten, wij denken graag mee om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Neem contact op via info@plezantbaarle.nl of gebruik ons contactformulier. ”