Onze merken
Assortiment

Bij Plezant | Living & Gifts is een woon- en cadeauwinkel en we zijn met trots dealer of verkooppunt van diverse merken. Wij zijn dus dealer / verkooppunt van een aantal merken, waarbij wij zelf de producten van dit merk zelf hebben getest / gebruikt. De merken die deze test hebben doorstaan liggen dus in de winkel, hierdoor staan wij zelf volledig en voor de volle 100% achter elk merk dat wij verkopen. Wil je meer weten over één van deze merken die je bij ons in de winkel kunt vinden, klik dan op de link van het merk.

Ons assortiment bestaat uit een aantal geurproducten en huisparfums. Hierdoor wordt een bezoek aan onze winkel een echte beleving, noem het zelfs een geurbeleving. Alle geuren komen heerlijk samen en bieden een heerlijk mengeling van alles wat mogelijk is in huis. Uiteraard is aan te raden om eens even de tijd te nemen om een keer te komen ruiken, want ook al zeggen we het zelf en we zeggen het met trots… het is de moeite zeker waard! Geuren moet je ervaren en beleven en daar is uitgebreid de mogelijkheid voor.

Wij verkopen de volgende merken:

Yankee Candle

” Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment, of juist benieuwd naar één van de vele geuren? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 27 in Baarle-Nassau. ”