Onze winkel
Plezant Living & Gifts

Over ons

Bij Plezant | Living & Gifts bieden we diverse leuke producten aan, die stuk voor stuk leuk zijn om te geven of om te krijgen. We bieden een leuk assortiment cadeaus aan, die voor elke gelegenheid te gebruiken zijn. Zo bieden we een ruim assortiment leuke woonaccessoires aan. Denk hierbij aan fotolijstjes maar ook postbakken, theedozen, dienbladen, onderzetters, windlichten, theelichtjes en ga zo maar door, eigenlijk teveel om te benoemen. Uiteraard staan we niet stil en wordt onze collectie ook regelmatig uitgebreid met nieuwe producten, waardoor elk bezoek aan de winkel anders is. Wil je weten wat we allemaal verkopen? Kom dan eens langs in de winkel en ervaar het zelf!

” Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment, of juist benieuwd naar één van de vele geuren? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 27 in Baarle-Nassau. ”

Heerlijke geurtjes

Wat wij heerlijk vinden zijn geurtjes en dan bedoelen we lekkere geurtjes. Geurtjes voor in bad, in de woonkamer of de slaapkamer en zelfs het toilet. We vinden onszelf inmiddels wel een geurspecialist. Dit door de diversiteit aan geurproducten die wij aanbieden. Wij hebben drie merken, die wij gebruiken in ons assortiment en die wij alle drie zelf gebruiken. Doordat we deze producten zelf gebruiken weten we wat ze doen en wat je ervan mag verwachten. Wij staan achter de geurproducten die wij aanbieden, als we het zelf niets vinden dan zul je dat ook niet bij ons in de winkel zien liggen. De kwaliteit staat voor ons echt op nummer één!

De geurkaarsen, roomsprays en geurzakjes zijn van GreenLeaf. Dit is voor ons de nummer één in deze producten. Je kan lang gebruik maken van deze producten en daar bedoelen we mee, dat ze gewoon lang meegaan. Het andere merk is BomB Cosmetics. Hier bieden wij een alsmaar groeiend assortiment bruisballen en dergelijke van aan. Simpel in gebruik, gewoon je bad vol laten lopen en de bruisbal erin en genieten! Meer niet.

Little Hotties

Van hetzelfde merk hebben wij de Little Hotties in de winkel. Een kleurrijke tafel met geurwasjes met uiteenlopende geuren. Deze geurwasjes zijn hand gegoten en door en door geparfumeerd. Dit merk je pas op het moment dat je ze in een brander legt met een brandend theelichtje eronder. Pas dan komen de echte en de heerlijkste geuren vrij. Het grappige aan dit product is dat je de diverse geurwasjes ook kunt mengen, wat weer andere lekkere geuren oplevert. Je kunt er eindeloos mee experimenteren. Maar voor wie dat wil is er ook een receptenboekje beschikbaar.

little-hotties
Plezant-Living-Gifts-Baarle-Nassau-winkeloverzicht

Lampe Berger

Wat niet mag ontbreken is het ruime assortiment van Lampe Berger. Zo hebben we ongeveer 47 geuren huisparfum op voorraad, zijn er leuke geschenkverpakkingen verkrijgbaar en heb je een keuze uit diverse modellen Lampe Berger branders. Aanvullend op ons ruime assortiment Lampe Berger bieden wij ook Parfum Berger aan. Dit zijn oa geurstokjes in dezelfde geuren a;s voor de Lampe Berger. Uiteraard is het mogelijk om alle geuren te ruiken en indien gewenst kunnen wij u een demonstratie geven.

Ook het merk Riverdale is goed vertegenwoordigd in de winkel. Naast de leuke accessoires van dit merk hebben we ook een collectie met klokken. Bij binnenkomst valt deze wand achter in de winkel meteen op. We breiden ook hier steeds meer in uit, zodat het leuk blijft om de winkel regelmatig te bezoeken.

Naast alle geurproducten en woonaccessoires hebben we ook opgeknapte meubels in de winkel staan die er niet alleen staan omdat het van die leuke meubels zijn geworden. Deze meubels staan er ook als voorbeeld voor de krijtverf die we verkopen. Wij verkopen naast de meubels ook de krijtverf om oude meubels weer een nieuw jasje te geven waardoor ze weer geweldig in huis zullen staan. De krijtverf is van Abbondanza, een heel betaalbare krijtverf.