Workshop
Krijtverftechnieken

In de workshop krijtverftechnieken gaan we meer uitleggen over het gebruik van de krijtverf van Abbondanza. Je kunt een eigen meubeltje meebrengen om dat te gaan opknappen en  helemaal creatief op los te gaan met een kwast en de krijtverf. Welke kleur kies jij? Bekijk hier de Abbondanza kleuren.

Tijdens de workshop zul je leren om met de krijtverf om te gaan, deze verf laat zich iets anders behandelen dan een hoogglans verf. We laten je zien hoe je een mooi resultaat kunt behalen met deze verf. Hoe je bepaalde effecten krijgt en wat de verschillende waxen voor effect hebben op je project.

” Nieuwsgierig geworden naar onze workshop krijtverftechnieken? Schrijf je nu in! ”

Wat houdt de workshop precies in?

Je leert dus de verftechniek voor de krijtverf, maar we laten ook de voor en nabehandeling van je project zien. Waarna je zelf gaat uitproberen op een meubel of item. Deze workshop kost € 34,95, dat is inclusief gebruik van materialen en na de workshop krijg je je eigen pot verf van 500 ml mee naar huis om daar verder te gaan met een ander meubeltje, een plank, een kast, een keukenkastje of wat je maar aan wilt pakken! Uiteraard neem je ook je zelf geschilderde item mee naar huis.

Kortom na het volgen van de workshop kun je thuis zelf aan de slag met alle opgedane kennis. Hierdoor zal alles in huis een potentieel nieuw project kunnen worden. Benieuwd naar de workshop? Kom in de winkel langs om je aan te melden of kijk in onze agenda en gebruik het inschrijfformulier.