Workshop
Pimp een BEKVAM

In de workshop Pimp een BEKVAM gaan we weer met de krijtverf van Abbondanza aan de slag. We zullen je tijdens deze workshop het IKEA krukje / opstapje BEKVAM onder handen laten nemen.

We zullen je tijdens de workshop leren om met de krijtverf om te gaan, deze verf laat zich iets anders behandelen dan een hoogglans verf. We laten je zien hoe je een mooi resultaat kunt behalen met deze verf. Hoe je bepaalde effecten krijgt en wat de verschillende waxen voor effect hebben op je project.

” Nieuwsgierig geworden naar onze workshop Pimp een BEKVAM? Schrijf je nu in! ”

Wat houdt de workshop precies in?

Je gaat tijdens de workshop creatief aan de slag met de krijtverf op dit krukje / opstapje. Deze workshop kost € 34,95, dat is inclusief gebruik van materialen en na de workshop neem je je zelf gepimpte BEKVAM mee naar huis om iedereen je creatie te laten zien!

Na het volgen van de workshop heb je een handig krukje in huis die je helemaal zelf gepimpt hebt. Met deze opgedane kennis kun je thuis zelf aan de slag met andere meubels. Benieuwd naar de workshop? Kom in de winkel langs om je aan te melden of kijk in onze agenda en gebruik het inschrijfformulier.