Workshop
Wandbord maken

De workshop Wandbord maken kost € 39,95. In deze workshop ga je zelf aan de slag met hout, lijm, verf om je zelf ontworpen wandbord te creëren. De workshop Wandbord Workshop Wandbord maken maken bestaat uit het maken van je eigen wandbord, het monteren van 3 plankjes naar keuze, het versieren van dit wandbord en het kiezen van een sjabloon, die gebruikt gaat worden op het wandbord.

Voor deze workshop is inbegrepen het wandbord met 3 plankjes eventueel in grey- of white wash, benodigdheden om het wandbord te versieren en de mogelijkheid om teksten aan te brengen op het wandbord. Indien u, na of tijdens, de workshop nog in de winkel wil rondsnuffelen is dat uiteraard mogelijk. Wij bieden iedere deelnemer, tijdens de workshop, 10 % korting aan op alle woonaccessoires uit de winkel. Op deze manier kun je meteen een dubbel voordeel pakken, je wandbord krijgt net dat beetje meer en je kunt het tegen een leuk prijsje zelf bij elkaar shoppen!

” Nieuwsgierig geworden naar onze workshop krijtverftechnieken? Schrijf je nu in! ”

Wat mag je verwachten van de workshop wandbord maken?

De workshop zal starten met een drankje en onder het genot van het drankje kun je alvast inspiratie opdoen door de voorbeelden te bekijken en zo bedenken wat je zelf wil gaan maken. Waarna de wandborden worden uitgezocht. Er is een keuze uit de volgende kleuren, namelijk naturel, whitewash of greywash. Waarna langzaamaan het wandbord vorm gaat krijgen, door de 3 plankjes te monteren op de gewenste plek. Indien de basis van het wandbord klaar is, is het tijd om het te decoreren met alle soorten versieringen. We bieden eventueel ook de mogelijkheid om teksten aan te brengen op het wandbord, dit is geheel naar eigen inzicht. Eenmaal aangebracht dient het wandbord uiteraard nog te drogen, denk aan de lijm en verf die gebruikt wordt. Eenmaal afgerond dan is er nog een groepsfoto met het eindresultaat van ieders wandbord ter herinnering aan deze creatieve bezigheid.

In deze workshop zit het volgende inbegrepen:

– wandbord van steigerhout (75 cm (b) x 60 cm (h)
– montagemateriaal inclusief ophanghaakjes
– verf / lijm
– gebruik maken van letter of woord sjablonen
– diverse decoratiematerialen
– koffie, thee en water
– 10 % korting op eventuele extra woonaccessoires uit de winkel

De duur van de workshop Wandbord maken ligt tussen de 2,5 en 3 uur, waarbij er voldoende mogelijkheid is voor koffie en thee. Deze workshop wordt op 2 vaste dagen gehouden, namelijk op donderdagavond van 19.30 tot 22.30 en op zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30. De locatie voor de workshops is de Nieuwstraat 27 in Baarle-Nassau bij Plezant | Living & Gifts. Indien je speciale wensen hebt, laat het ons weten. Mogelijk dat wij tegen een kleine meerprijs aan deze wensen kunnen meewerken.

Het boeken van de workshop Wandbord maken gaat via het contactformulier op deze pagina. Bij een groepsgrootte van 4 of meer personen is het mogelijk om op een andere dag of op een ander tijdstip de workshop te houden, vraag naar de mogelijkheden. Na het inschrijven krijg je van ons een bevestiging per mail.