Workshops
Door Plezant Living & Gifts

Ben je zoek iets leuks en creatiefs te doen voor een vrijgezellenfeest, een teamuitje van het werk of juist als cadeau om te geven aan familie of vrienden? Heb je weleens gedacht aan het volgen van een workshop? Creatieve workshops zijn hartstikke leuk om te doen, vooral omdat je met elkaar lekker creatief bezig bent.

Plezant | Living & Gifts organiseert diverse creatieve workshops, zoals het maken van wand- en tekstborden, maar ook het pimpen van meubels met de krijtverf van Anne’s Shabby Paint. Om maar een paas voorbeelden te noemen. Hieronder vindt je onze workshops. Alle workshops die wij geven zijn ideaal om met elkaar lekker te rommelen en bijvoorbeeld zelf zo’n mooi wandbord te maken. Of om juist helemaal te keer te gaan op een zelf meegebracht meubel. De krijtverf is een makkelijk te gebruiken en dus ideaal om mee te workshoppen. Meer weten? Klik dan op onderstaande links voor meer informatie.

Voor al onze workshops geldt dat je hier niet handig voor hoeft te zijn, maar je heel diep van binnen wel over een beetje creativiteit mag beschikken. Al is dat maar een pré, waar nodig zullen we je begeleiden en een handje helpen.

De workshops worden achterin de winkel in een speciale ruimte gehouden. Dus geen vreemde locatie, maar gewoon lekker vertrouwd in de winkel. Benieuwd naar een workshop? Bekijk onze agenda eens. Wil je je inschrijven voor een workshop, gebruik dan het formulier. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Bij een groepsgrootte van 4 of meer is het ook mogelijk om op een andere dag of tijdstip de workshop te houden, vraag naar de mogelijkheden.

” Voor meer informatie of zou je graag een Workshop willen op een andere dag of tijdstip? Je kunt altijd bij ons binnenlopen of een e-mail sturen naar info@plezantbaarle.nl. ”

Ons aanbod van creatieve workshops:

We bieden op dit moment de volgende creatieve workshops aan. Wil je meer informatie hebben over één van de volgende workshops, klik dan op de betreffende workshop:

• Workshop Wandbord maken
• Workshop Verftechnieken
• Workshop Hoedendoos decoreren

Laat het organiseren van een gezellige en vooral creatieve workshop maar aan Plezant | Living & Gifts over! Heb je vragen over de workshop, klik op de link. Wil je meer weten gebruik het contactformulier. Benieuwd naar de beschikbare data of wil je een workshop boeken, ga dan naar onze workshop agenda of schrijf je in via het workshop inschrijfformulier.

Onze projecten