Onze winkel
De ParfumBar van Plezant

Plezant ParfumBar

De Plezant ParfumBar is, sinds de zomer van 2020, een begrip aan het worden voor iedereen die er weleens een parfum heeft gehaald. Aan onze ParfumBar kun je namelijk kennismaken met onze heerlijke parfums van TapParfum. TapParfum is een eerlijk en vooral voordelig navul concept van parfum. Aan de Plezant ParfumBar kun je één van de meer dan 200 dames- en herenparfums van topkwaliteit ervaren.

Wat is Tapparfum?

TapParfum is het eerste hervulbare parfum concept. Ontstaan uit de passie voor heerlijke parfums en de vraag waar het toch door komt dat parfums zo duur zijn. Door eigen onderzoek te doen heeft TapParfum de reden gevonden voor de hoge parfumprijzen. De oorzaak ligt veelal bij de dure marketingcampagnes, de vele tussenpersonen en de logistiek.

TapParfum was van mening dat dit wel anders kon en heeft een concept bedacht waardoor de prijs van hun parfums niet zo overdreven hoog ligt. Het resultaat is het hervulbare parfum concept van TapParfum, waar je een eerlijkere prijs betaalt voor je parfum.

 

TapParfum

” Nieuwsgierig geworden naar ons ruime parfum assortiment, of juist opzoek naar heerlijke parfum? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 19 in Baarle-Nassau. ”

Waarom TapParfum?

Het simpele antwoord is voor het feit dat je je favoriete parfum kunt laten navullen zodra je parfumflesje leeg is. Zodra je parfumflesje leeg is kom je naar onze ParfumBar en laat je het flesje met dezelfde parfum weer hervullen.

Jouw voordeel? Je betaalt dan alléén voor de vulling, de parfum! Je hoeft dus niet weer te betalen voor een nieuw parfumflesje. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij geld bespaart bij het hervullen van je flesje, maar ook dat wij samen de wereld een stukje schoner houden.

Je hebt totaal keuze uit meer dan 200 parfums, zowel damesparfums als herenparfums. Op basis van jouw wensen en voorkeuren vinden we een parfum die bij je past. De parfums van TapParfum zijn echte parfums, met  de hoogste geurconcentraat, waardoor je een langdurig ruikende parfum hebt. Dit in tegenstelling tot veel van de bekende parfums uit de parfumerie. Je krijgt hier meestal een eau de toilette of soms een eau de parfum mee, waar je dan ontzettend veel voor hebt betaald.

Bij de parfums van ons TapParfum concept werkt dat dus totaal anders. Je krijgt voor een leuke prijs een echte parfum mee.

Exclusive lijn van TapParfum

Ben je op zoek naar een ander soort parfum dan wat iedereen heeft? Wil je iets bijzonders? Zoek je een parfum die net even anders is dan dat waar iedereen mee loopt? Dan hebben we in ons assortiment met TapParfum parfums iets unieks, namelijk de Exclusive parfums. Dit zijn exclusieve parfums met echt unieke geurnoten!

De samenstelling en de geurnoten van deze parfums zorgen voor een bijzondere geurbeleving. In de Exclusive parfumlijn hebben we niet alleen dames- of herenparfums maar er zijn ook een aantal unisex geuren.

Voordelen van TapParfum Exclusive

  • Uniek door de unieke geurnoten in een complexe samenstelling!
  • De Exclusive parfums zijn ook hervulbaar!
  • Betaalbaar, ondanks de unieke en dus dure geurnoten die gebruikt worden in de parfums.
  • Er zijn Unisex parfums verkrijgbaar in deze exclusieve parfums.
ParfumBar Tapparfum