Onze winkel
Plezant

Over ons

Plezant, de Lampe Berger winkel. Vanaf 2015 de Plezantste winkel van Baarle! Wij hebben ons gespecialiseerd in geuren voor in huis, wat betekent dat je in de winkel van alles kunt vinden om het thuis op een prettige manier heerlijk kunt laten ruiken.

Naast ons zeer ruime assortiment van Maison Berger / Lampe Berger hebben we nog meer manieren om een prettige geur te verspreiden in huis of in de auto. Denk hierbij aan geurstokjes, aroma diffusers, geurkaarsen, roomspray, geurzakjes, amberblokjes en natuurlijk de Lampe Berger geurbranders.

Vergeet onze ParfumBar niet, waar je die heerlijke parfums van TapParfum kunt komen ruiken. Het voordelige alternatief voor parfum in een navulbare fles. Dit concept is al heel vriendelijk geprijsd, maar wanneer je je lege parfumflesje komt navullen betaal je enkel voor het navullen. Door dat we meer dan 200 damesparfums en herenparfums aanbieden vinden we altijd een parfum die jou aanspreekt.

Ben je opzoek naar iets om in huis de geur te verbeteren? Kom dan langs, we helpen je graag met het vinden van de geschikte manier. Of je nu komt voor de branders of huisparfums van Lampe Berger, voor een geurkaars, een aroma diffuser of geurstokjes? Je zult bij ons altijd slagen. De volgende merken vind je in de winkel: Maison Berger /  Lampe Berger, WoodWick, Yankee Candle, Millefiori Milano, Cereria Molla 1899, TapParfum, Boles d’Olor, Esteban Paris, Serene House, Le Essenze di Elda wasparfum en Il Bucato di Adele wasparfum.

Uiteraard staan we niet stil en wordt onze collectie ook regelmatig uitgebreid met nieuwe producten, waardoor elk bezoek aan de winkel anders is. Wil je weten wat we allemaal verkopen? Kom dan eens langs in de winkel en ervaar het zelf!

” Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment, of juist benieuwd naar één van de vele geuren? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 19 in Baarle-Nassau. ”

Lampe Berger

Waar je niet omheen kunt is ons zeer ruime assortiment van Lampe Berger / Maison berger. Er zijn ongeveer 70 verschillende geuren verkrijgbaar voor in de Lampe Berger brander en die hebben wij op voorraad. Daarnaast zijn er diverse modellen verkijgbaar in de winkel, bieden we je veel keuze als het gaat om de verschillende geschenkverpakkingen en krijgen we ieder seizoen de nieuwe collectie.

Naast de enorme keuze aan geuren en modellen voor de Lampe Berger, zijn er ook de andere geurverspreiders van Maison Berger verkrijgbaar. Met de geurstokjes en de navullingen in de, voor veel mensen, bekende geuren uit de Lampe Berger collectie.

We bieden je uiteraard de mogelijkheid om alle geuren te ruiken en indien gewenst kunnen we je adviseren bij het vinden van een geschikte geur. Het is natuurlijk ook mogelijk om uitleg te krijgen over Lampe Berger en dat doen wij, als je dat zou willen, door een demonstratie te geven. Hierdoor kun je zelf het systeem van de Lampe Berger brander ervaren en besluiten of het iets voor je is.

Lampe Berger - Maison Berger
plezant de lampe berger winkel

Heerlijke geuren

Wij zijn gek op geuren en dan bedoelen we natuurlijk wel heerlijke geuren. Wat ons betreft kun je overal een heerlijke geur gebruiken! En dat is dan ook precies wat je in onze winkel zult vinden. Denk dan aan geuren voor in bad, voor in de woonkamer, slaapkamer en eigenlijk alle ruimten in huis, maar ook voor in de auto en niet te vergeten voor jezelf.

We vinden onszelf inmiddels wel een geurspecialist. Niet alleen omdat we hier zelf enorm van kunnen genieten en enthousiast van worden, maar meer nog door de diversiteit aan geurproducten die wij aanbieden. Wij hebben gekozen voor diverse mooie maar vooral kwalitatief goede merken. Stuk voor stuk een ruim assortiment van hebben staan, omdat wij deze merken zelf allemaal hebben getest en meestal ook zelf gebruiken.

Ons specialisme komt doordat we deze producten zelf gebruiken, hierdoor weten we wat ze doen en wat je ervan mag verwachten. Wij staan achter de geurproducten die wij aanbieden, als we het zelf niets vinden dan zul je dat ook niet bij ons in de winkel zien liggen. De kwaliteit staat voor ons echt op nummer één!

We hebben van het Spaanse merk Boles d’Olor een ruim assortiment met geuren in de geurolieën en van een aantal top geuren hebben we ook de roomsprays, de geurstokjes en natuurlijk de geurzakjes. Voor ons is Boles d’Olor een heerlijke aanvulling op het geuraanbod dat we hebben.

Een ander heerlijk merk dat bij ons in de winkel aantreft is BomB Cosmetics met die heerlijk ruikende bruisballen. Waarom? Omdat je met één van die heerlijke bruisballen jezelf heerlijk zult verwennen. Gewoon je bad vol laten lopen en de bruisbal erin laten rollen en genieten! Meer niet.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken zijn geurkaarsen, hier hebben we een aantal fantastische merken van in onze winkel. De geurkaarsen van Yankee Candle mogen natuurlijk niet ontbreken. Hoogstwaarschijnlijk zul je dit merk kennen, dit is het grootste geurkaarsen merk in de wereld. Alle geurkaarsen van Yankee Candle zitten in een mooie moderne glazen pot en die zijn in 2 maten verkrijgbaar.

Het andere geurkaarsen merk is WoodWick, crackles as it burns. Dit zijn hele mooie geurkaarsen in een glazen pot met een luxe houten deksel. WoodWick heeft een ruim assortiment met de heerlijkste geuren. Het unieke aan deze geurkaarsen is de volledig houten lont. Bij branden geeft deze lont een zacht knisperend geluid, waardoor het net lijkt of je een haardvuur hebt branden. De WoodWick geurkaarsen komen in 4 verschillende maten.

Onbekender is het mark Cereria Molla 1899. Een Spaans merk met een breed assortiment aan geurproducten, waaronder geurkaarsen. De geuren van dit merk zijn echt fantastisch te noemen en voor ons de belangrijkste reden  om dit merk op te nemen.

Boles d'olor
Cereria Molla 1899
Esteban Paris
Wasparfum il bucato di adele
Wasparfum Le essenza di Elda
Lampe Berger
millefiori milano
Maison Berger - Lampe Berger
Serene House
TapParfum

Geurstokjes

Wij vinden geuren dus heel belangrijk in huis en dan mogen geurstokjes niet ontbreken. Zoals gezegd is kwaliteit van de producten echt heel belangrijk voor ons. Dus hebben wij enkel de beste merken in onze winkel als het gaat om geurstokjes. De kwaliteit van de geurstokjes merk je bijvoorbeeld aan de geuren, dit zijn stuk voor stuk geuren gemaakt van hoge kwaliteit parfums. Een ander kenmerk is de manier van geurafgifte en voor hoelang ze geur afgeven. Hierbij geldt dat hoe langer en beter de geurafgifte is, hoe beter de kwaliteit van de geurstokjes is.

We weten dat geuren heel persoonlijk zijn en dat niet iedere geur iets voor jou zal zijn. Wij hebben daardoor een zeer groot assortiment met diverse merken met geurstokjes, waardoor je altijd die ene geur zult vinde waar je helemaal fan van wordt.

Wij hebben van diverse merken de geurstokjes staan. Ieder merk heeft zij  eigen karakteristieke geuren en we hebben gekozen dat er ook navullingen van verkrijgbaar zijn.  Maison Berger is één van die merken. Een Frans merk met zijn eigen parfum geuren, veelal bekend van de Lampe Berger branders. Een ander merk is Cereria Molla, een Spaans merk met echt ontzettend fijne en uiteenlopende geurlijnen. Als laatste merk, en zeker niet de minste, zijn de geurstokjes van Millefiori Milano bij ons verkrijgbaar. Een Italiaans merk, met mooie stijlvolle geuren. Precies zoals je dat bij Italianen verwacht.