Onze winkel
Plezant Living & Gifts

Over ons

Plezant | Living & Gifts  Al 5 jaar de Plezantste winkel van Baarle! Een cadeau voor jezelf of voor een ander, bij Plezant kun je het vinden. Bij Plezant | Living & Gifts kun je terecht voor geurproducten voor in huis en andere leuke spulletjes om cadeau te geven of juist te krijgen. Sinds juni 2019 kun je ook bij ons terecht voor koffie en thee gerelateerde producten. In de zomer van 2020 hebben we een tweede vestiging geopend, een paar deuren verder, op nieuwstraat 19 waar onder andere meer dan 170 parfums van Tapparfum verkrijgbaar zijn.

Op zoek naar de branders of huisparfum van Lampe Berger? Dan zul je bij ons altijd slagen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment Maison Berger, maar daarnaast verkopen wij ook producten van merken als Yankee Candle, Ashleigh & Burwood, Blond Amsterdam, WoodWick, Bomb Cosmetics en Yankee Candle. Koffiebonen verkopen wij van Hesselink, Vascobelo en illy. Onze losse thee van Dammann Frères.

Uiteraard staan we niet stil en wordt onze collectie ook regelmatig uitgebreid met nieuwe producten, waardoor elk bezoek aan de winkel anders is. Wil je weten wat we allemaal verkopen? Kom dan eens langs in de winkel en ervaar het zelf!

” Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment, of juist benieuwd naar één van de vele geuren? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 27 in Baarle-Nassau. ”

Heerlijke geurtjes

Wat wij heerlijk vinden zijn geurtjes en dan bedoelen we lekkere geurtjes. Geurtjes voor in bad, voor in de woonkamer of juist voor de slaapkamer of zelfs voor in het toilet. We vinden onszelf inmiddels wel een geurspecialist. Niet alleen omdat we hier zelf enorm van kunnen genieten en enthousiast van worden, maar meer nog door de diversiteit aan geurproducten die wij aanbieden. Wij hebben gekozen voor diverse mooie maar vooral kwalitatief goede merken. Stuk voor stuk een ruim assortiment van hebben staan, omdat wij deze merken zelf allemaal gebruiken. Doordat we deze producten zelf gebruiken weten we wat ze doen en wat je ervan mag verwachten. Wij staan achter de geurproducten die wij aanbieden, als we het zelf niets vinden dan zul je dat ook niet bij ons in de winkel zien liggen. De kwaliteit staat voor ons echt op nummer één!

We hebben van het merk Greenleaf diverse geuren in de geurkaarsen, de roomsprays, de geurolieën en natuurlijk de geurzakjes. Dit is voor ons de nummer één in deze producten. Ben je op zoek om op een subtiele wijze een geur toe te passen in een willekeurige ruimte in huis, dan zul je merken dat de producten van Greenleaf zich hier goed voor laten lenen.

Een ander heerlijk merk dat in bij ons in de winkel aantreft is BomB Cosmetics. Wij hebben gekozen om een hele wand van die fleurig gekleurde en vooral heerlijk ruikende bruisballen neer te zetten. Waarom? Omdat je met één van die heerlijke bruisballen jezelf heerlijk zult verwennen. Gewoon je bad vol laten lopen en de bruisbal erin laten rollen en genieten! Meer niet.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken zijn geurkaarsen, hier hebben we 2 fantastische merken van in onze winkel. Namelijk een ruim assortiment met al die heerlijke Yankee Candle geurkaarsen. Hoogstwaarschijnlijk zul je dit merk kennen, dit is het grootste geurkaarsen merk in de wereld en wij hebben dat ook! Met dit merk hebben we direct een breed assortiment met geurartikelen in huis. Van de kleine votive geurkaarsen, wax melts, theelichtjes en 3 verschillende maten geurkaarsen in een glazen pot.

Ons andere kaarsen merk is WoodWick. Hele mooie kaarsen in een glazen pot met de heerlijkste geuren. Het unieke aan deze geurkaarsen is de volledig houten lont. Bij branden geeft deze lont een zacht knisperend geluid, waardoor het net lijkt of je een haardvuur hebt branden. Ook hier hebben we een zeer uitgebreid assortiment in met 4 verschillende maten geurkaarsen en wax melts.

Geurstokjes

Wij vinden geuren dus heel belangrijk in huis en dan mogen geurstokjes niet ontbreken. Zoals gezegd is kwaliteit van de producten echt heel belangrijk voor ons.  Zo zul je de kwaliteit van onze geurstokjes merken doordat de geuren echt geweldig zijn, stuk voor stuk mooie geuren. Uiteraard zijn geuren heel persoonlijk en zal niet iedere geur iets voor jou zijn. Maar zul je van die ene geur die je dan wel aanspreekt, heel erg lang kunnen genieten.
Wij hebben van diverse merken de geurstokjes staan. Ieder merk heeft zij  eigen karakteristieke geuren. Parfum Berger is één van die merken. Een Frans merk met zijn eigen parfum geuren, veelal bekend van de Lampe Berger branders. Een ander merk is Ashleigh & Burwood, een Engels merk met vrij bloemige geurlijnen. Als laatste merk, en zeker niet de minste, zijn de geurstokjes van Millefiori Milano bij ons verkrijgbaar. Een Italiaans merk, met mooie stijlvolle geuren. Precies zoals je dat bij Italianen verwacht.

Millefiori Milano geurstokjes
millefiori milano
Plezant Living & Gifts Baarle WoodWick Lampe Berger Yankee Candle Ashleigh & Burwood Bomb Cosmetics Greenleaf Blond Amsterdam

Lampe Berger

Wat niet mag ontbreken is het ruime assortiment van Lampe Berger. Zo hebben we ongeveer 55 geuren huisparfum op voorraad, zijn er leuke geschenkverpakkingen verkrijgbaar en heb je een keuze uit een zeer groot en divers aantal modellen van de Lampe Berger branders. Aanvullend op ons zeer ruime assortiment Lampe Berger bieden wij ook producten van Parfum Berger aan. Dit zijn de geurstokjes in een aantal dezelfde geuren als die voor de Lampe Berger.
We bieden je uiteraard de mogelijkheid om alle geuren te ruiken en indien gewenst kunnen je adviseren bij het vinden van een geschikte geur. Het is natuurlijk ook mogelijk om uitleg te krijgen over Lampe Berger en dat doen wij, als je dat zou willen, door een demonstratie te geven. Hierdoor kun je zelf het systeem van de Lampe Berger brander ervaren.

Maison Berger - Lampe Berger

Het is niet alleen geuren dat je in onze winkel tegenkomt. We hebben ook veel houten accessoires en leuke tekstborden. Maar één van de andere eye catchers is onze kastenwand met het serviesgoed van Blond Amsterdam.

Naast alle geurproducten, geurkaarsen en woonaccessoires hebben we ook veel leuke cadeau artikelen, van grappige spaarvarkentjes, kaartjes tot leuke mokken. Allemaal met grappige, toepasselijke teksten. Leuk voor jezelf, maar net zo leuk om aan iemand te geven.