Ons Assortiment
Merken

Plezant is een winkel gericht op geur. Wij hebben ons gespecialiseerd in parfums voor jezelf en voor in huis en we zijn met trots dealer of verkooppunt van diverse bekende en minder bekende merken. Allemaal merken die één of meerdere geurproducten heeft.

Deze merken staan stuk voor stuk voor kwaliteit en daarnaast hebben wij de producten die je in de winkel vind van dit merk zelf getest / gebruikt. De geurmerken die onze test hebben doorstaan liggen dus in de winkel, hierdoor staan wij zelf volledig en voor de volle 100% achter elk merk dat wij verkopen. Wil je meer weten over één van deze merken die je bij ons in de winkel kunt vinden, klik dan op de link van het merk.

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal geurproducten en huisparfums, daarnaast hebben we diverse accessoires . Hierdoor wordt een bezoek aan onze winkel een echte beleving, noem het zelfs een geurbeleving. Alle geuren komen heerlijk samen en bieden een heerlijk mengeling van alles wat mogelijk is in huis. Uiteraard is aan te raden om eens even de tijd te nemen om een keer te komen ruiken, want ook al zeggen we het zelf en we zeggen het met trots… het is de moeite zeker waard! Geuren moet je ervaren en beleven en daar is uitgebreid de mogelijkheid voor.

Wij bieden diverse manieren van geurverspreiding aan in de winkel. Wij kunnen je dan ook altijd iets passends adviseren, passend voor het gebruik dat je wenst. Denk hierbij aan geurstokjes, geurbranders, aroma diffusers, geurzakjes, room sprays, voor in de was, geurkaarsen om maar wat te noemen. Zoek je iets van geur voor in huis dan kunnen we je daar mee helpen.

Los van alle geurverspreiders voor in huis hebben we ook onze ParfumBar. Hier vind je ons eerlijk geprijsde parfum assortiment dat in hervulbare flesjes komt. Is je parfumflesje leeg dan neem je die mee naar de winkel en dan kun je die met dezelfde geur laten navullen. Je betaalt dan enkel nog maar voor de parfum. Eerlijk, voordelig en heerlijk!

Wij verkopen de volgende merken:

Maison Berger - Lampe Berger
WoodWick
Boles d'olor
Cereria Molla 1899
Millefiori Milano
Yankee Candle
Wasparfum il bucato di adele
Wasparfum Le essenza di Elda
TapParfum
Serene House
Esteban Paris

” Nieuwsgierig geworden naar onze merken, of juist benieuwd naar één van de vele geuren? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 19 in Baarle-Nassau. ”