Gebruiksaanwijzing
Lampe Berger

Lampe Berger

De Lampe Berger is bijzonder op zichzelf, dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkel ander systeem dat doet. Door de diffusie met katalyse worden immers de moleculen die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren daadwerkelijk geëlimineerd. Door het unieke systeem zal de parfum direct verspreid worden en zal zelfs in een groot vertrek langdurig waarneembaar zijn.

De ontwikkelingen bij Lampe Berger staan niet stil. Men heeft inmiddels het systeem vernieuwd, waardoor er nog maar 1 systeem is met een lont die passend is op ieder Lampe Berger model. Je hoeft nu niet meer te onthouden welke lengte lont je nodig hebt.

Uiteraard is er een uitleg gegeven toen je de Lampe Berger hebt gekocht, maar dit kan misschien al een tijd geleden zijn of je hebt je Lampe Berger gekregen en hebt die uitleg niet meegekregen. Het leek ons handig om een gebruiksaanwijzing Lampe berger te plaatsen zodat iedereen voor de zekerheid nog even na kan lezen hoe het ook alweer in zijn werk ging.

” Het leek ons handig om een gebruiksaanwijzing Lampe berger te plaatsen zodat iedereen voor de zekerheid nog even na kan lezen hoe het ook alweer in zijn werk ging. ”

Gebruiksaanwijzing Lampe Berger

Reinigen en parfumeren: Het Ritueel

Het is simpel…

  1. Vul de Lampe Berger ongeveer voor 1/3 met het door u gekozen huisparfum van Lampe Berger Paris
  2. Plaats de steen met de lont in het model en plaats de afsluitdop erop.
  3. Bij gebruik van de brander voor de eerste keer, laat de brander dan de huisparfum minimaal 20 (tot 30) minuten intrekken.
  4. De Lampe Berger is nu klaar voor gebruik, verwijder de afsluitdop en steek de brander aan.
  5. De vlam moet minimaal 2 minuten branden (de steen wordt licht grijs) voordat de vlam uitgeblazen kan worden.
  6. Plaats de sierdop op uw Lampe Berger waarna deze zal blijven gloeien en zijn functie zal uitvoeren.
  7. De brander zal beetje voor beetje het gekozen parfum vrijgeven om de lucht te voorzien van een heerlijk parfum.
  8. Gebruik de Lampe Berger 20 tot 30 minuten (*) om te genieten van de kracht van de Lampe Berger, namelijk de verspreiding van een heerlijke geur. (*1 min per m2)
  9. Hierna kunt u de sierdop verwijderen en de afsluitdop op uw Lampe Berger plaatsen om uw Lampe Berger uit te zetten.