Onze merken
Assortiment

Plezant Living & Gifts is een woon- en cadeauwinkel en we zijn met trots dealer of verkooppunt van diverse merken. Wij zijn dus dealer / verkooppunt van een aantal geurmerken, waarbij wij de producten van dit merk zelf hebben getest / gebruikt. De geurmerken die deze test hebben doorstaan liggen dus in de winkel, hierdoor staan wij zelf volledig en voor de volle 100% achter elk merk dat wij verkopen. Wil je meer weten over één van deze merken die je bij ons in de winkel kunt vinden, klik dan op de link van het merk.

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal geurproducten en huisparfums, daarnaast hebben we diverse accessoires . Hierdoor wordt een bezoek aan onze winkel een echte beleving, noem het zelfs een geurbeleving. Alle geuren komen heerlijk samen en bieden een heerlijk mengeling van alles wat mogelijk is in huis. Uiteraard is aan te raden om eens even de tijd te nemen om een keer te komen ruiken, want ook al zeggen we het zelf en we zeggen het met trots… het is de moeite zeker waard! Geuren moet je ervaren en beleven en daar is uitgebreid de mogelijkheid voor.

Beleving blijft bij ons de rode draad in de winkel. We bieden namelijk ook een mooi assortiment aan van diverse eerlijke merken voor de beste koffiebonen, de beste kwaliteit verse thee, diverse koffiemachines van volautomatische machines tot snelfilter machines. Uiteraard ontbreken de benodigde onderhoudsmiddelen, zoals waterfilters, ontkalkingsmiddelen en reinigingsmiddelen om de beste zorg aan je favoriete koffiemachine te geven.

In ons assortiment hebben wij de volgende merken opgenomen. Je vind de beste kwaliteit koffie(bonen) van merken als illy, Vascobelo, Segafredo en Hesselink. Met de merken De’Longhi, SMEG, Ascaso, Quick Mill, illy zet je op je favoriete manier een heerlijke kop koffie, latte machiato, cappucino en meer…

Ook de theeliefhebber kan bij ons terecht. We hebben diverse merken thee, voor zowel verse thee als thee in zakjes. Veine thee en Bradleys zijn de merken die voorverpakt worden aangeboden, voor de echte theeliefhebbers hebben wij een ruim assortiment met verse thee van Dammann Frères. We bieden zwarte thee, groene thee en witte thee aan van dit heerlijke merk, waardoor iedere liefhebber wel een thee zal vinden.

Daarnaast hebben we diverse accessoires voor de thee en de koffieliefhebbers, van thee-eieren tot dubbelwandige glazen, theepotten, koffiemokken en veel meer wat je nodig kan hebben om te genieten van je favoriete koffie of thee.

Wij verkopen de volgende merken:

Maison Berger
WoodWick
Boles d'olor
Cereria Molla 1899
Blond Amsterdam
Yankee Candle
Wasparfum il bucato di adele
Millefiori Milano
TapParfum
Serene House
Wasparfum Le essenza di Elda
nivona
illy koffie
SMEG
Delonghi
segafredo koffie
Hesselink koffie
Dammann Frères thee
Vascobelo koffie

” Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment, of juist benieuwd naar één van de vele geuren? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 27 in Baarle-Nassau. ”