Onze winkel
Plezant ParfumBar

Plezant ParfumBar

Plezant ParfumBar is, sinds de zomer van 2020, de plek voor alles dat je wilt hebben met geur. Onze ParfumBar vind je een paar deuren verder van de grote winkel, op Nieuwstraat 19. Aan de ParfumBar kun je kennismaken met onze heerlijke parfums van TapParfum. Het eerlijke en vooral voordelige navul concept met ruim 200 dames- en herenparfums van topkwaliteit.
Hier zijn ook alle geurkaarsen van WoodWick, Cereria Mollá en Yankee Candle naar toe verhuisd. Dus niet schrikken als je toevallig in de grote winkel bent en daar geen kaarsen meer ziet. Ze zijn er nog, alleen een paar deuren verderop.
Hebben we hier alleen maar geurkaarsen? Nee, er is meer. We hebben hier ons ruime assortiment van Millefiori Milano staan in de geurstokjes, navulling, roomspray, geurolie en de Aroma Diffusers. Verder vind je hier ook de geurzakjes, geurolie, geurstokjes en aroma diffusers van  Boles d’Olor en essentiële geurolie en aroma diffusers van Serene House.
Verder hebben we hier ruim aanwezig de wasparfums van Le Essenze di Elda en Il Bucato di Adele. Een heerlijke manier om je wasgoed langdurig lekker te laten ruiken. Ook hebben we hier de oplossing voor vele die een stinkende stofzuiger hebben. De geparfumeerde stofzuigerkorrels, waar je een klein beetje van opzuigt en tijdens het stofzuigen je een heerlijke geur door je huis zal verspreiden. Stofzuigen is nog nooit zo leuk geworden.
Uiteraard staan we niet stil en wordt de winkel ook regelmatig uitgebreid met nieuwe producten, waardoor elk bezoek aan de winkel anders is. Wil je weten wat we allemaal verkopen? Kom dan eens langs in de winkel en ervaar het zelf!

” Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment, of juist benieuwd naar één van de vele geuren? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 19 in Baarle-Nassau. ”

Heerlijke geurtjes

Heb je een favoriete parfum? Laat het ons weten en we kijken of er een TapParfum is die je een glimlach geeft. Met meer dan 200 dames- en herenparfums zit er altijd wel een parfum voor je bij waar je die glimlach van op je gezicht krijgt. Ben je opzoek naar iets exclusiefs? We hebben ook een 20tal exclusieve parfums, die qua opbouw veel complexer in elkaar zitten dan de andere parfums. Stuk voor stuk geuren die je niet zo snel tegenkomt,  maar net als de rest van TapParfum van de hoogste parfum kwaliteit. Je zult daardoor lang van de geuren kunnen genieten.

Wat wij heerlijk vinden zijn geurtjes en dan bedoelen we lekkere geurtjes. Geurtjes voor in bad, voor in de woonkamer of juist voor de slaapkamer of zelfs voor in het toilet. We vinden onszelf inmiddels wel een geurspecialist. Niet alleen omdat we hier zelf enorm van kunnen genieten en enthousiast van worden, maar meer nog door de diversiteit aan geurproducten die wij aanbieden. Wij hebben gekozen voor diverse mooie maar vooral kwalitatief goede merken. Stuk voor stuk een ruim assortiment van hebben staan, omdat wij deze merken zelf allemaal gebruiken. Doordat we deze producten zelf gebruiken weten we wat ze doen en wat je ervan mag verwachten. Wij staan achter de geurproducten die wij aanbieden, als we het zelf niets vinden dan zul je dat ook niet bij ons in de winkel zien liggen. De kwaliteit staat voor ons echt op nummer één!

We hebben van het merk Cereria Mollá diverse geuren in de geurkaarsen, de roomsprays, de geurolieën en natuurlijk de geurstokjes en navulling. Dit is voor ons qua geuren de nummer één in deze producten. Ben je op zoek om op een subtiele wijze een geur toe te passen in een willekeurige ruimte in huis, dan zul je merken dat de producten van Cereria Mollá zich hier goed voor laten lenen.

Wat je bij een bezoek aan de ParfumBar zeker op zal vallen is de wand met aroma diffusers en de bijbehorende geurolietjes. Bij ons heb je veel keuze uit diverse merken met hun eigen geuren. Wij hebben de geurolie van Boles d’Olor, Serene House, Millefiori Milano en Cereria Mollá.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken zijn geurkaarsen, hier hebben we 3 fantastische merken van in onze winkel. Het ene merk kaarsen is WoodWick. Dit zijn hele mooie geurkaarsen die in een zandlopervormige  glazen pot met een mooie houten deksel komen. Ze hebben echt heerlijke geuren,maar zijn echt uniek in hun soort. Het unieke aan deze geurkaarsen is de volledig houten lont. Bij branden geeft deze lont een zacht knisperend geluid, waardoor het net lijkt of je een haardvuur hebt branden. Hier hebben wij het volledige assortiment met geuren van in de winkel. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten met brandtijden tot wel 130 uur.

Het andere merk is Cereria Mollá, nog minder bekend dan de andere 2 merken maar die hebben echt geweldige geuren in onder andere geurkaarsen. Een Spaans merk, dat de kaarsen nog op ouderwetse methode maakt. Dit assortiment is nog groeiende, maar de geurkaarsen hebben brandtijden tot wel een paar 100 uur en een gewicht tot wel 7 kilo.

Ons andere merk is Yankee Candle met geurkaarsen in verschillende maten. Hoogstwaarschijnlijk zul je dit merk kennen, dit is het grootste geurkaarsen merk in de wereld en wij hebben dat ook! Met dit merk hebben we direct een breed assortiment met geurartikelen in huis. Van de kleine votive geurkaarsen, theelichtjes en 3 verschillende maten geurkaarsen in een glazen pot.

Geurstokjes

Wij vinden geuren dus heel belangrijk in huis en dan mogen geurstokjes natuurlijk niet ontbreken. Zoals gezegd is kwaliteit van de producten echt heel belangrijk voor ons en dat geldt zeker voor de geurstokjes. Je merkt het verschil in kwaliteit de merken in onze winkel aan de geuren, die echt geweldig zijn. Stuk voor stuk mooie parfums. Uiteraard zijn geuren heel persoonlijk en zal niet iedere geur iets voor jou zijn. Maar zul je van die ene geur die je dan wel aanspreekt, heel erg lang kunnen genieten. Dat is het andere kenmerk aan kwalitatief goede geurstokjes, je zult er een langere tijd mee kunnen doen met goede parfumverspreiding.
Wij hebben van diverse merken de geurstokjes staan. Ieder merk heeft zijn eigen karakteristieke geuren. Millefiori Milano is één van die merken. Een Italiaans merk, met mooie stijlvolle geuren. Precies zoals je dat bij Italianen verwacht. Een ander merk is Cereria Mollá, een Spaans merk met hun eigen geuren. Heel kenmerkende en uniek.

Wasparfum

Het beste idee uit Italië is toch wel de wasparfum. Een heel eenvoudige manier om je wasgoed heerlijk maar vooral veel langer lekker fris te laten ruiken. De geuren van onze wasparfums zorgen ervoor dat je je wasgoed na een tijdje nog heerlijk fris ruikend uit de kast kunt te halen. Door een beetje van de wasparfum te gebruiken in plaats van wasverzachter heb je die heerlijke geur van je wasparfum door de hele was zitten.

Wij hebben gekozen voor 2 merken die beiden heerlijk zijn, uiteraard wel met een eigen geur waardoor je zomaar fan kunt worden van beide merken. Het ene merk is wasparfum van Le Essenza di Elda en het andere merk wasparum is Il Bucato di Adele.

Boles d'olor
Cereria Molla 1899
Esteban Paris
Wasparfum il bucato di adele
Wasparfum Le essenza di Elda
millefiori milano
Serene House
TapParfum
ParfumBar Tapparfum