Onze winkel
Plezant Living & Gifts

Over ons

Plezant | Living & Gifts  Sinds 2015 de Plezantste winkel van Baarle! Een cadeau voor jezelf of voor een ander, bij Plezant kun je het vinden. We hebben een leuke assortiment voor je samengesteld om iemand een kleinigheidje met een leuke boodschap te geven. Waar je natuurlijk niet om heen kunt is onze zeer ruime assortiment met Maison Berger / Lampe Berger producten, waardoor iedere ruimte in huis, en zelfs in de auto, lekker zal ruiken.
Wist je dat je ook bij ons niet alleen terecht kunt voor losse thee en thee accessoires, maar ook voor koffie capsules, heerlijke koffiebonen en half automatische en volautomatische koffiemachines. We laten je graag zien waar we goed in huis. Kom langs en onder het genot van een kop koffie kunnen we je het eea laten zien en proeven.
Uiteraard staan we niet stil en wordt het assortiment in de winkel ook regelmatig uitgebreid met nieuwe producten, waardoor elk bezoek aan de winkel anders is. Wil je weten wat we allemaal verkopen? Kom dan eens langs in de winkel en ervaar het zelf!

” Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment van Maison Berger / Lampe Berger, koffie, koffiebonen of de diverse merken koffiemachines? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 27 in Baarle-Nassau. ”

Lampe Berger

Wat niet mag ontbreken is het ruime assortiment van Lampe Berger, wat bij binnenkomst direct de aandacht vraagt. Zo hebben we ongeveer 60 geuren huisparfum op voorraad, zijn er leuke geschenkverpakkingen verkrijgbaar en heb je een keuze uit een zeer groot en divers aantal modellen van de Lampe Berger branders. Aanvullend op ons zeer ruime assortiment Lampe Berger bieden wij ook de andere producten van Maison Berger (het moederbedrijf van Lampe Berger). Zo hebben we een ruime keuze aan geurstokjes met navullingen, welke dezelfde geuren hebben als die je misschien ook kent van de branders. Daarnaast zijn er ook mist diffusers met navulling verkrijgbaar en die hele mooie lijn van autoparfums. We hebben niet alleen de houders, maar ook de navullingen voor deze houders. Je zult altijd wel een heerlijk geurtje vinden om in de auto te doen.
We bieden je uiteraard de mogelijkheid om alle geuren te ruiken en indien gewenst kunnen je adviseren bij het vinden van een geschikte geur. Het is natuurlijk ook mogelijk om uitleg te krijgen over Lampe Berger en dat doen wij, als je dat zou willen, door een demonstratie te geven. Hierdoor kun je zelf het systeem van de Lampe Berger brander ervaren.

lampe berger
Maison Berger autoparfum
Maison Berger - Lampe Berger

Het is niet alleen geuren dat je in onze winkel tegenkomt. We hebben ook veel houten accessoires en leuke tekstborden. Maar één van de andere eye catchers is onze kastenwand met het serviesgoed van Blond Amsterdam. Vanaf de entree kun je hier niet omheen. Dit fleurige servies valt direct op.

De winkel is groot, er verandert veel. Dus je zult zo nu en dan toch eens binnen moeten stappen om het allemaal te bewonderen. Al is het alleen maar om ideetjes op te doen voor een later moment. Leuk voor jezelf, maar net zo leuk om aan iemand te geven.

plezant baarle

Koffie, koffie en meer koffie

Inmiddels hebben we de winkels opgedeeld en tref je bij Plezant een groot assortiment aan van koffie. Dat bedoelen we in de breedste zin van het woord, we bieden je een ruim assortiment aan voor verschillende manieren om koffie te zetten.
Een groot deel van de winkel hebben wij ingericht als koffiespeciaalzaak. Compleet met een koffiecorner, waar wij alle verschillende koffie belevingen kunnen laten ervaren. Je vindt hierdoor bij ons bijvoorbeeld de illy Iperespresso capsules, voor een heerlijke illy espresso in één van die makkelijke en niet onbelangrijk mooie iperespresso machines.
Uiteraard hebben we ook koffiebonen, we hebben een mooi assortiment met koffiebonen staan. Voor koffie geldt dat de smaak mede bepaald wordt door de kwaliteit van de bonen. Wij hebben 5 merken geselecteerd waar wij de koffiebonen van hebben staan. Stuk voor stuk van goede kwaliteit, een heerlijke smaak en mooie branding. Voor de koffieliefhebber betekent dat je altijd met een heerlijke koffie thuis zult komen. We hebben de koffiebonen van illy, Segafredo, Vascobelo en Hesselink in verschillende brandingen en origine. Wat wij zelf natuurlijk niet konden laten was om een eigen koffie uit te brengen. Je zult ook onze Plezant koffie zien staan in een aantal varianten. Door ons zelf samengesteld en speciaal voor ons gebrand.
Verder hebben we uiteraard ook de benodigde koffiemachines staan, of je nu een illy koffiemachine zoekt of het spelen met een half automaat of het het gemak zoekt van een volautomatische koffiemachine. Wij hebben het voor je staan. Wij voeren heel specifiek de merken SMEG, illy, Delonghi en NIVONA. Uiteraard hebben we ook de benodigde onderhoudsmiddelen voor je koffiemachine.
We adviseren je graag als je op zoek bent naar een andere koffie, of juist vragen hebt over één van onze koffiemachines. We hebben een aantal demo machines staan waardoor we je niet alleen kunnen uitleggen, maar ook kunnen demonstreren hoe de machine werkt. Natuurlijk is dat mogelijk onder het genot van een kop koffie.