WoodWick
Kaarsen

woodwick geurkaarsen

WoodWick is opgericht in 1990 in de Verenigde Staten en de eerste geurkaarsen komen uit een kleine garage in een klein dorpje aan de Blue Ridge Mountains in Virginia. De WoodWick geurkaarsen zijn bijzonder en anders dan alle andere geurkaarsen die er te krijgen zijn.

Vlakbij de plek waar het ooit begonnen is, kun je de fabriek vinden waar de productie van de WoodWick kaarsen plaatsvindt. Hun missie is om het leven van hun klanten te verrijken door het creëren van unieke geurkaarsen van de hoogste kwaliteit. De materialen die men gebruikt zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, denk hierbij aan het gebruik van hoogwaardige sojawas blends en eersteklas geur oliën.

” Nieuwsgierig geworden naar ons WoodWick assortiment, of juist benieuwd naar die heerlijke geurkaarsen van WoodWick? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 19 in Baarle-Nassau. ”

Wat is WoodWick?

WoodWick is in de basis een geurkaars, waar er zoveel van zijn en vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Yankee Candles. De WoodWick geurkaars onderscheidt zich wel ten opzichte van de andere geurkaarsmerken. Het grote en unieke verschil van de WoodWick geurkaarsen is de lont. De naam van deze kaarsen verklapt het eigenlijk al een beetje. De lont bij de WoodWick kaarsen is namelijk volledig van hout.

Waarom een houten lont? Geen idee, maar het geeft zo’n leuk geluid bij het branden. Alle kaarsen hebben die houten lont en hierdoor geven dus alle kaarsen dat heerlijke rustgevende geluidje. Het geluidje doet denken aan het geluid van het geknisper van een haardvuur. Het geeft de sfeer aan de ruimte alsof er een haardvuur brandt. Elke kaars geeft dat heerlijk rustgevend knisperende geluid, al geeft het ene model een iets harder geluid dan de andere.

Hoe werkt woodwick?

De WoodWick kaarsen hebben dus allemaal een houten lont. Door de combinatie van vakmanschap en door gebruik te maken van de beste en modernste methoden, zal een WoodWick kaars sterke, authentieke geuren verspreiden. Vergeet de exclusieve natuurlijke houten lont (wick) niet, die geeft de kaarsen dat karakteristieke, rustgevende geluid van een knapperend haardvuur. Om optimaal gebruik te maken van de lange brandduur van de kaars zorg je dat de kaars van rand tot rand gesmolten is. Hierdoor zal de kaars langer branden en vooral uren een heerlijke geur verspreiden.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige producten hebben de geurkaarsen een lange brandduur. Afhankelijk van de modellen ligt de brandduur tussen de 20 en de 130 uur. Lees hier hoe je het beste met je WoodWick omgaat.

woodwick geurkaarsen

Waar is WoodWick te koop?

Plezant is een officieel verkooppunt van WoodWick. Je kunt bij ons terecht voor een het complete assortiment van de WoodWick geurkaarsen. Wij hebben alles in 4 kasten en een meubel staan, wat neer komt op ongeveer 50 verschillende geuren van WoodWick. Dat zijn dus de 3 verschillende maten van de geurkaarsen, de mooie Ellipse kaarsen en natuurlijk ook die heerlijke Trilogy geurkaarsen in 3 verschillende maten .

Weet je niet welke geur je prettig vindt en wil je een van deze geuren ruiken, kom dan eens langs in de winkel. Je kunt ons vinden aan de Nieuwstraat 19 in Baarle-Nassau. We zijn van dinsdag tot en met zondag geopend en anders kun je ons ook online vinden op www.plezant.shop. Bekijk hier ons hele WoodWick assortiment.

Plezant webshop