Yankee Candle
Geurkaarsen

Plezant | Living & Gifts is de winkel als het gaat om geuren. Dan mogen uiteraard de geurkaarsen van Yankee Candle niet ontbreken. Een logische stap dus dat wij dus een Yankee Candle verkooppunt zijn geworden. Inmiddels is dit wel werelds bekendste merk kaarsen te noemen en de grootste geurkaarsenfabrikant van de wereld. Ontstaan in 1969 door een 16-jarige jongen die, door gebrek aan geld, zelf een kaars maakte om als kerstcadeau te geven aan zijn moeder.

Vandaag de dag biedt Yankee Candle (alleen in al in de Benelux) meer dan 100 verschillende geuren aan. Het is niet alleen gebleven bij geurkaarsen, maar er is inmiddels een breder assortiment. Denk dan aan wax melts, votives geurkaarsjes, theelichtjes, maar ook allerlei accessoires.

” Wij bieden een ruim  assortiment aan van Yankee Candle. Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment, of juist benieuwd naar één van de vele geuren? Kom dan eens langs in de winkel aan de Nieuwstraat 27 in Baarle-Nassau. ”

Plezant | Living & Gifts en Yankee Candle.

Bij Plezant | Living & Gifts zijn we gespecialiseerd in geuren en alles dat erbij komt kijken. Voor bijna alle geurmogelijkheden kun je bij ons terecht en dan mag natuurlijk ook Yankee Candle niet ontbreken in onze winkel. Wij zijn zelf helemaal fan van geuren en dan is een makkelijke stap naar geurkaarsen natuurlijk zo gemaakt, maar Yankee Candle heeft natuurlijk veel meer. Met Yankee Candle heb je kwaliteit met mooie geuren en veel branduren en dat in veel varianten, van kaarsen tot aan wax melts en waxinelichten.

Voor alle momenten is er wel een manier om de producten van Yankee Candle te gebruiken. Wil je even snel een heerlijke geur in huis? Dan adviseren je om de waxmelts (in Yankee termen zijn dat de Tarts) te gebruiken. Deze Tarts leg je op je wax brander, brandend theelichtje eronder en geuren maar. Ook de votives, die kleine geurkaarsjes zijn ideaal om te gebruiken voor de korte keren dat je een heerlijk geurtje in huis wilt. Ga je een avond lang genieten, dan is het advies om een Medium of Large Jar te branden.

Mocht je meer willen weten over Yankee Candle, bekijk hier onze berichten. Benieuwd naar de vele manieren om de geuren van Yankee Candle thuis te gebruiken, kom langs in de winkel. We maken graag tijd voor je om je te adviseren.

Niets is persoonlijker dan een geur en geuren moet je ruiken om ze te ervaren. De kaarsen van Yankee Candle hebben allemaal fantastische namen, maar je moet de geuren gewoon ruiken. We hebben een uitgebreid assortiment Yankee Candle. Dus kom zelf al onze geuren ruiken, maar neem daar rustig de tijd voor.

Als je bij ons de winkel binnenloopt tref je onze Yankee Candle kasten achterin de winkel aan. We hebben hier een hele hoek gemaakt die speciaal voor Yankee Candle is ingericht. We hebben een uitgebreid assortiment met 5 kasten met Yankee Candle geurkaarsen en dergelijk. Er is dus genoeg keuze om een heerlijke geurkaars te vinden en je huis heerlijk te laten ruiken!

Yankee Candle
Yankee Candle
Plezant Living & Gifts Baarle WoodWick Lampe Berger Yankee Candle Ashleigh & Burwood Bomb Cosmetics Greenleaf Blond Amsterdam

De geschiedenis van Yankee Candle

De geschiedenis van Yankee Candle is echt zo’n typisch Amerikaans succes verhaal.

Kerstmis 1969. De toen 16 jarige Mike Kittredge had niet genoeg geld om een mooi kerst cadeau voor zijn moeder te kopen. Dus besloot hij om iets zelf te maken. Hij wilde haar een zelfgemaakte kaars geven. Eén van zijn buren zag hem die kaars maken en overtuigde hem om deze zelfgemaakte kaars te verkopen. Met dit geld kocht hij genoeg wax om 2 kaarsen te maken. Eén was om aan zijn moeder te geven en de andere om te verkopen. Zo was de Yankee Candle geboren…

Dat het een succes was werd al snel duidelijk, 4 jaar later had het startende bedrijf al 12 werknemers en verhuisde ze naar een grotere fabriek. In de jaren die volgde bleef het bedrijf groeien, maar niemand kon inschatten wat de Boston Gift Show in 1977 met het bedrijf zou doen. Winkeliers uit heel Amerika zagen de kwaliteit van de kaarsen en wilde dit in hun eigen winkel hebben.

In 1983 verhuizen ze de winkel naar een locatie met veel verkeer tussen New York en Vermont. Hierdoor bereiken ze voor het eerst een omzet van een miljoen.  Een paar jaar later wordt de 2e winkel geopend. Tegen de tijd dat hett bedrijf meer dan 25 jaar bestaat komt  de jaarlijkse omzet  boven de 100 miljoen dollar te liggen en gaan ze internationaal met meer dan 24 landen waarin Yankee Candle wordt verkocht.

Tegen 2000 worden er meer dan 80 miljoen Yankee Candle geurkaarsen gemaakt door meer dan 1000 kaarsenmakers in de fabriek. Inmiddels worden er jaarlijks meer dan 200 miljoen kaarsen gemaakt en blijft de vraag groeien. Je kunt daarmee wel stellen dat Yankee Candle s werelds grootste kaarsenmaker is en het bekendste merk ter wereld.

Yankee Candle geuren

Iedere geurkaarsen liefhebber kent de geurkaarsen van Yankee Candle en het enorme assortiment aan geuren dat ze hebben. Er zijn meer dan 120 geuren verkrijgbaar in het vaste assortiment met daarnaast nog vele tijdelijke geuren, limited editions, US specials, kerstgeuren en tijdelijke aanbiedingsgeuren. Het assortiment is echt ENORM!

Wij hebben een uitgebreid assortiment met 5 kasten van Yankee Candle, de Scenterpiece mete de Melt Cups, de nodige accessoires,  een aantal Specials en de ‘Fragrance of the Month’, wat de aanbiedingsgeuren zijn van Yankee Candle. Dit betekent iedere maand 2 andere geuren die met 25 % verkrijgbaar zijn. Waardoor het nog leuker wordt om Yankee Candle te shoppen!

Yankee Candle
Plezant webshop

Kijk ook eens in onze webshop

Plezant Living & Gifts heeft natuurlijk ook een online winkel. In onze webshop tref je alle producten aan die je ook in de winkel hebt zien liggen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een heerlijke geurervaring op te komen doen in  de winkel, dan bieden we een goed alternatief met onze webshop. Je kunt dus eenvoudig vanuit je luie stoel bij ons shoppen naar je favoriete geur.  Ga naar www.plezant.shop en bekijk ons Yankee Candle assortiment. Op deze pagina tref je alle geuren aan die wij hebben van Yankee Candle, waardoor je eenvoudig je favoriete geur kunt kiezen en dan eenvoudig je lievelingskaars kunt bestellen.