WoodWick
nabij Turnhout

Op zoek naar de geurkaarsen van WoodWick nabij Turnhout? Bij Plezant Living & Gifts bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de heerlijkste geurkaarsen in Baarle-Nassau / Baarle-Hertog nabij Turnhout. Ervaar bij ons het heerlijk ruikende assortiment van deze unieke geurkaarsen van WoodWick.

Door ons ruime assortiment aan deze heerlijk geurende kaarsen en jarenlange ervaring met deze kaarsen kunnen we u advies geven als u op zoek bent naar één van deze geurende kaarsen van WoodWick.

” Nieuwsgierig geworden naar de WoodWick geurkaarsen? Breng ons  een bezoekje in de winkel in Baarle-Nassau nabij Turnhout. ”

WoodWick Geurkaarsen

Wat is een WoodWick kaars?

De woodWick geurkaarsen zijn uniek in hun soort. De WoodWick kaarsen hebben als allereerste kaars in de wereld een volledig houten lont. WoodWick is dan ook Engels voor houten lont. Dankzij deze houten lont ontstaat het karakteristieke geluid van een knapperend haardvuur.

Daarnaast worden deze geurkaarsen gemaakt door ervaren kaarsenmakers die de modernste technieken toepassen bij het samenstellen van deze geurkaarsen. Door het gebruik van de beste geuroliën en alleen hoogwaardige sojawas branden deze kaarsen heel mooi en verspreiden ze een heerlijke geur.

Benieuwd naar deze WoodWick geurkaarsen?

Bent u benieuwd naar deze WoodWick geurkaarsen of zoekt u een adres met een uitgebreid assortiment WoodWick geurkaarsen. Breng ons dan snel een bezoekje in de winkel in Baarle-Nassau / Baarle-Hertog nabij Turnhout (net over de Nederlandse grens). Meer informatie over de WoodWick geurkaarsen kunt u hier vinden.

We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot en met 17.00 uur.

woodwick geurkaarsen

Waarom Plezant Living & Gifts een bezoekje brengen?

  • 6 dagen geopend, ook op zondag
  • Ruime parkeergelegenheid op loopafstand
  • Gratis parkeren
  • Ruim assortiment
WoodWick Geur van de Maand