Lampe Berger aanbieding voorjaar 2024

Lampe Berger aanbieding voorjaar 2024

Lampe Berger aanbieding voorjaar 2024

We trappen het voorjaar af met een verrassende aanbieding van Maison Berger voor de Lampe Berger brander. Bekijk hier de Lampe Berger aanbieding voorjaar 2024. Maar eerst een korte uitleg van de Lampe Berger aanbieding. Je krijgt een korting op de literfles van geselecteerde geuren van Maison Berger, ook dit voorjaar weer.Normaal kost een literflacon van de Lampe Berger vloeistof € 29,95, maar voor onderstaande huisparfums is dat dus tijdelijk maar € 24,-. Er zijn deze keer 2 Lampe Berger huisparfums waar je uit kunt kiezen, waarvan 1 hele nieuwe geur die met de literaanbieding wordt geïntroduceerd.

Lampe Berger aanbieding voorjaar 2024

De nieuwe huisparfum, die wat ons betreft heel goed is, heet Liliflora en is een heel fijne bloemige parfum waar verschillende heerlijke bloemennoten in verwerkt zitten zoals bijvoorbeeld magnolia. Deze huisparfum is rijk aan topnoten van sinaasappel, perzik, ylang ylang en iris, introduceert een citrusachtige, energieke sfeer. Het hart onthult de elegantie van magnolia liliflora, verrijkt met de zoetheid van oranjebloesem en de adel van witte ceder. De basisnoten, samengesteld uit droge amber, vanille, musk en heliotroop, bieden een verzachtende finish en een langdurig spoor

De andere is een bekende geur waar veel mensen enthousiast over worden dat deze weer als literaanbieding verkrijgbaar is, namelijk de Lolita Lempicka. De parfum die ooit als bijzondere samenwerking werd geïntroduceerd ter viering van het 120 jarige bestaan van Maison Berger.  Net als de nieuwste parfum Liliflora is ook deze huisparfum tijdelijk verkrijgbaar in de Lampe Berger aanbieding en nu voor 24 euro verkrijgbaar.

De Lampe Berger literaanbieding kopen?

Wil je de Lampe Berger Literaanbieding kopen? Plezant is het adres voor iedereen die op zoek is naar die Lampe Berger aanbieding. Wij bieden elk seizoen de nieuwe aanbieding van Maison Berger voor in de Lampe Berger brander. Dus ook dit seizoen hebben we weer die heerlijke aanbieding voor die fantastische prijs van 24 euro! Wil je zo’n voordelige literfles mee pakken? Bestellen  kan via onze webshop en laat je bestelling eenvoudig thuisbezorgen. Bestel via deze link de Lampe Berger literaanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *