WoodWick Geur van de Maand december 2023

WoodWick Geur van de Maand december 2023

WoodWick Geur van de Maand december 2023

WoodWick Geur van de Maand december 2023De start van december trappen we weer heerlijk af met weer nieuwe WoodWick geuren met korting. Deze WoodWick Geur van de Maand december 2023 biedt ons weer een heerlijke aanbieding op 2, inmiddels echte klassiekers geworden, heerlijke WoodWick geuren. Je shopt nu tijdelijk deze top geuren met 25 % korting in de maand december, tenzij de voorraad op is want dan ben je te laat geweest. In de Geur van de Maand aanbieding worden er meestal 2 geuren gebruikt die passend zijn voor het seizoen en dat is uiteraard nu ook niet anders.

De geuren die deze maand die Geur van de Maand korting hebben zijn de WoodWick Crimson Berries en de WoodWick Frasier Fir. Heerlijke geuren die echte tegenpolen zijn van elkaar en elkaar perfect aanvullen, zeker wanneer je regelmatig afwisselt met de geur van je WoodWick geurkaars. Benieuwd naar deze geuren? Probeer ze dan deze maand gewoon eens met die 25 % korting en laat je verrassen door deze geurkaarsen. Twijfel dus niet te lang en pak ze gewoon mee!

Zoals iedere maand zorg dat je niet te lang wacht en wees niet te laat om deze heerlijke aanbieding te bestellen. De korting van 25 % geldt de gehele maand of zolang ze op voorraad zijn. Ons advies, mis hem niet!

WoodWick Geur van de Maand is 25% korting op alle modellen kaarsen van bovenstaande geuren.

Bestel deze heerlijke WoodWick aanbieding vandaag nog!

Hoe brandt je de WoodWick kaarsen?

Voor het beste resultaat zijn er wel een paar regels die handig zijn om te volgen. Wij hebben een uitgebreide WoodWick gebruiksaanwijzing gemaakt zodat alles rustig na te lezen is. Volg je deze gebruiksaanwijzing dan zul je merken dat je enorm lang plezier van je WoodWick kaarsen zult hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *