WoodWick geur van de maand april 2024

WoodWick Geur van de Maand april 2024

WoodWick Geur van de Maand april 2024

WoodWick Geur van de Maand april 2024We starten het voorjaar met 2 zeer toepasselijke geuren als WoodWick aanbieding. Deze WooWoodWick Geur van de Maand april 2024 biedt ons dus weer een prettige korting op 2 WoodWick geuren. Je shopt nu tijdelijk deze prachtige voorjaarsgeuren met 25 % korting in de hele maand april, tenzij de voorraad op is want dan ben je te laat geweest. In de Geur van de Maand aanbieding worden er meestal 2 geuren gebruikt die passend zijn voor het seizoen en dat is uiteraard nu ook niet anders.

Deze maand krijg je dus 25 % korting op 2 geuren van WoodWick. De Geur van de Maand korting geldt op de geuren WoodWick Magnolia Birch en WoodWick Rosewood. Net als andere maanden zijn het weer 2 geuren die heerlijke tegenpolen zijn van elkaar en elkaar op deze manier goed aanvullen, zeker wanneer je regelmatig afwisselt met de geur van je WoodWick geurkaars. Benieuwd naar één van deze geuren? Je kunt ze de hele maand april proberen door gebruik te maken van de aanbieding van 25 % korting en laat je verrassen door deze geurkaarsen. Twijfel dus niet te lang en pak ze gewoon mee!

Zoals iedere maand zorg dat je niet te lang wacht en wees niet te laat om deze heerlijke aanbieding te bestellen. De korting van 25 % geldt de gehele maand of zolang ze op voorraad zijn. Ons advies, mis hem niet!

WoodWick Geur van de Maand is 25% korting op alle modellen geurkaarsen van bovenstaande geuren.

Bestel deze heerlijke WoodWick aanbieding vandaag nog!

Hoe brandt je de WoodWick geurkaarsen?

Voor het beste resultaat zijn er wel een paar regels die handig zijn om te volgen. Wij hebben een uitgebreide WoodWick gebruiksaanwijzing gemaakt zodat alles rustig na te lezen is. Volg je deze gebruiksaanwijzing dan zul je merken dat je enorm lang plezier van je WoodWick kaarsen zult hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *