Lampe Berger Vintage Collectie

Lampe Berger bestaat al sinds 1898 en het bedrijf heeft een enorme rijke geschiedenis , dat is op zich al vrij uniek te noemen. Wat het nog unieker maakt is het feit dat er een Lampe Berger boek over  is gemaakt. Deze rijke geschiedenis is niet alleen goed voor de kwaliteit van de producten, maar heeft ook als basis gelegen voor de nieuwe collectie branders. Stuk voor stuk zijn deze modellen gebaseerd op de originele en oude branders van toen. De reeks zal de Lampe Berger Vintage Collectie gaan heten en is iets bijzonders. Gebaseerd op de ouderwetse branders van vroeger maar dan in een nieuw jasje, helemaal anno 2015!

Dit is het moment om dit mooie boek van Lampe Berger te krijgen. Ter introductie van deze bijzondere collectie biedt Lampe Berger het unieke Lampe Berger boek ter waarde van € 60,-aan bij een pre-order bestelling van het model l’Originelle uit de Lampe Berger Vintage collectie. Het model heeft een winkelprijs van € 65,- en wordt vanaf september uitgeleverd.

Wij hebben 4 van deze boeken ter beschikking gekregen om cadeau te geven bij 4 bestellingen van deze lampen.We kunnen wel een leuke actie bedenken, of de boeken verloten onder alle bestellingen, maar dat doen we niet. Wat we gaan doen is simpel. Wil jij dit mooie boek hebben? Bestel dan snel dit mooie en eerste model uit de Lampe Berger Vintage Collectie en krijg als beloning dit unieke Lampe Berger boek met alles over Lampe Berger, de geschiedenis, de branders van de afgelopen jaren en veel meer. Een must have voor iedere Lampe Berger liefhebber / fan!

Ben je een echte liefhebber van Lampe Berger? Wees er dan snel bij! Gezien het kleine aantal boeken dat we ter beschikking hebben gekregen is het slim om niet te lang te twijfelen en meteen deze brander te bestellen. Neemt niet weg dat de het nieuwe model de l’Originelle gewoon te bestellen is en eigenlijk al bijzonder genoeg is, ook zonder het Lampe Berger boek.

Het plaatsen van de pre-order kan tot 26 augustus, wees op tijd!

Update 18 augustus:
We hebben al veel leuke en enthousiaste reacties gekregen op onze mailing. We hebben op dit moment nog maar één boek om weg te geven!! Wees er snel bij.

Update 23 augustus:
We kunnen geen Lampe Berger boek meer weggeven bij het vintage model, maar deze brander is uiteraard nog wel te bestellen zonder het boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *