WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Fragrance of the Month December

WoodWick Fragrance of the Month December

WoodWick Fragrance of the Month DecemberDe WoodWick Fragrance of the Month December bevat een geur die wij heerlijk vinden. Volgens ons passen beide geuren heel goed bij de feestelijkheden deze donkere Decembermaand. Of eigenlijk, het zijn 2 echte kerstgeuren.

Wij vinden deze passende en nieuwe aanbieding van de WoodWick geurkaarsen uitermate geschikt voor nu en zullen dan ook met veel plezier een kaarsje branden. Hebben we je een beetje nieuwsgierig gemaakt naar de WoodWick Fragrance of the Month voor December? Zoals je waarschijnlijk al wel weet is de WoodWick Fragrance of the Month een mooie manier om bekend te raken met die heerlijke geurkaarsen van WoodWick. Je krijgt namelijk zo’n heerlijke geurkaars met 25 % korting. Deze korting is alleen van toepassing op de 2 geuren die in de maand de Fragrance of the Month zijn. Deze geuren wisselen elke maand dus zo kun je elke maand een nieuwe geur uitproberen, met 25 % korting.

Voor deze maand zijn het de geuren Cinnamon Cheer en Evergreen. Volgens ons 2 uitstekende geuren voor de periode rond de Kerstdagen. De Cinnamon Cheer is die heerlijke geur echte kaneel, terwijl de Evergreen geur van kerstgroen met kruiden.

Hebben we je nieuwsierig gemaakt naar deze 2 nieuwe aanbiedingsgeuren van WoodWick, kom dan gerust eens ruiken in de winkel. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in de winkel, bestel deze WoodWick aanbieding dan bij één van onze webshops. Kijk op www.plezant.shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *