WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Fragrance of the Month November

WoodWick Fragrance of the Month November

WoodWick Fragrance of the month novemberDe dagen beginnen steeds vroeger weer donkerder te worden. Daarom weer een passende en nieuwe aanbieding van de WoodWick geurkaarsen. De WoodWick Fragrance of the Month November zijn twee geuren die we al in ons assortiment hadden, maar voor wie de WoodWick Fragrance of the Month nog niet kent, kort samengevat: Deze geur van de maand is een leuke manier om kennis te maken met WoodWick. Hierbij zijn enkel deze 2 geuren gedurende deze maand met 25 % korting verkrijgbaar en het zijn elke maand andere geuren. Dus iedere maand 2 nieuwe geuren met korting.
Voor deze maand zijn het de geuren Evening Bonfire en Denim. Weer twee totaal verschillende geuren… De  ene is de geur van spijkerbroeken, terwijl de andere de geur is van een smeulend haardvuurtje in de warme bossen.
Ben je benieuwd geworden naar deze 2 nieuwe aanbiedingsgeuren? Kom dan eens gezellig langs in de winkel om ze te ruiken, maar wees er snel bij want deze geuren zijn beperkt verkrijgbaar! Niet in de gelegenheid om langs te komen in de winkel, bestel deze WoodWick aanbieding dan in onze webshop. Kijk op www.plezant.shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *