Esteban Paris

Esteban Autoparfum, nu bij Plezant

Esteban Autoparfum, nu bij Plezant

Esteban Autoparfum, nu bij PlezantEsteban Autoparfum, nu bij Plezant te koop. We hebben een nieuw merk toegevoegd aan ons assortiment, namelijk Esteban Paris Parfums. Een Frans bedrijf dat zich in meer dan 30 jaar heeft gespecialiseerd in huisparfums. Zij hebben stuk voor stuk unieke parfums en wij hebben vanaf nu een aantal van deze heerlijke geuren voor in de auto.

Met het Esteban autoparfum haal je een heerlijke geur naar je auto toe. De autoparfum houders klem je op het rooster van de ventilatie in de auto. Terwijl de ventilatie aanstaat zorgt de houder dat er  wind langs het geparfumeerde steentje komt en op deze manier vrijkomt.

De Esteban autoparfum houders zijn navulbaar en je hebt keuze uit een aantal geuren. Iedere geur is anders, dus je hebt voor alle seizoenen van het jaar een geur. Verwissel het geparfumeerde steentje en je hebt direct een andere parfum in de auto. Simpel en makkelijk in gebruik! Een doosje met de autoparfum navulling heeft 2 steentjes, per steentje heb je ongeveer 4 weken geurplezier.

Meer over Esteban Paris

Niets is mooier dan een geschiedenis die gebaseerd is op liefde. Het verhaal van ESTEBAN begint 35 jaar geleden met échte liefde, en wel op het eerste gezicht. Een piloot, op slag verliefd op een artieste met een passie voor parfum. Om haar hart te stelen, creëert hij objecten die hij doordrenkt met delicate geuren. Na een reis naar Afrika, creëerden ze de geur Teck & Tonka die alle herinneringen aan deze reis vangen.

De geuren vertellen altijd een verhaal, opgebouwd uit drie bewegingen; Als eerste ruik je de topnoten, luchtig en vluchtig, daarna vind je het hart, interessant en aanwezig, vervolgens de basisnoten, blijvend en indringend, elk uniek opgebouwd om elkaar te versterken.

ESTEBAN heeft alles in eigen hand. Van de creatie van de parfum, het ontwerp van de accessoires, tot en met de productie, alle gebeurt in Montpellier, Frankrijk. De producten hebben klasse en zijn het resultaat van Frans vakmanschap, vaak met de hand gemaakt. De geuren zijn werkelijk uniek en daarom zijn de formules beschermd. Geuren die lef en originaliteit tonen. Esteban maakt het verschil door de kernwaarden; kwaliteit, authenticiteit, innovatie en respect voor de natuur.

  • Op en top Frans parfumhuis met 35 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijke samenstellingen van de parfums
  • Gerecyclede materialen, glas, hout, papier
  • Milieubewuste bedrijfsvoering
  • Beschermde geurcreaties

Waar koop je Esteban Paris?

Esteban Paris koop je uiteraard bij Plezant! Voor nu hebben we ons enkel gericht op de autoparfums van dit merk, maar ze hebben ontzettend veel meer. Ben je op zoek naar iets van geur voor in de auto, dan raden we je aan om eens die autoparfums van Esteban te proberen. Wat ons betreft een heerlijke oplossing. Je kunt de geuren uiteraard bij ons in de winkel komen ruiken, of via de webshop bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *