WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Geur van de Maand Juni 2022

WoodWick Geur van de Maand Juni 2022

WoodWick Geur van de Maand Juni 2022 De WoodWick Geur van de Maand Juni 2022 is gestart, waardoor je mogelijk één van je favoriete geuren van WoodWick nu tijdelijk met korting kunt krijgen. Voor de maand juni zijn het 2 WoodWick geuren en één uit de Trilogy lijn. Genoeg keuze om een heerlijke geurkaars met 25 % korting te scoren.
De geuren die deze maand die Geur van de Maand korting hebben zijn de Coastal Sunset, de Island Coconut en de Trilogy Fruits of Summer. Stuk voor stuk prettige zomerse geuren. Wil je deze geuren van WoodWick eens proberen? Dan heb je deze maand de keuze uit alle maten van die heerlijke WoodWick geurkaarsen met een leuke korting van 25 %. Twijfel dus niet te lang!
Zoals iedere maand zorg dat je niet te lang wacht en wees niet te laat om deze heerlijke aanbieding te bestellen. De korting van 25 % geldt de  gehele maand of zolang ze op voorraad zijn. Ons advies, mis hem niet!

WoodWick Geur van de Maand is 25% korting op alle modellen kaarsen van bovenstaande geuren.

Bestel deze heerlijke WoodWick aanbieding vandaag nog!

Hoe brandt je de WoodWick kaarsen?

Voor het beste resultaat zijn er wel een paar regels die handig zijn om te volgen. Wij hebben een uitgebreide WoodWick gebruiksaanwijzing gemaakt zodat alles rustig na te lezen is. Volg je deze gebruiksaanwijzing dan zul je merken dat je enorm lang plezier van je WoodWick kaarsen zult hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *