Lampe berger

Lampe Berger huisparfum top 5 maart

Het is weer zover, we hebben weer een nieuwe Lampe Berger huisparfum top 5 samengesteld van de meest verkochte huisparfums bij ons in de winkel. Hij is wel verrassend te noemen, tenminste wij zijn deze keer wel erg verrast over een enkele positie…

De top 5 ziet er alsvolgt uit:
Op de eerste plaats staat de huisparfum Paris Chic, de geur van een onweerstaanbaar boeket met verse bloemen.
Op een voor ons totaal verrassende tweede positie is de huisparfum Neutral, geen parfum maar een belangrijke fles Lampe Berger die je thuis moet hebben staan. Met de Lampe Berger Neutral kun je alle huisparfums van Lampe Berger verzachten. Door het toevoegen van deze vloeistof kun je heel eenvoudig de parfum minder laten overheersen. De gebruikte huisparfum wordt dan net iets minder aanwezig en dus een stuk prettiger. Belangrijke tip die we altijd geven is om zo nu en dan de brander met een klein laagje Neutral te vullen en dan alleen de Neutral te branden. Hiermee zul je de lont en steen reinigen van vuiligheid, hierdoor zal de steen weer als nieuw functioneren en  weer heerlijk de parfum verspreiden.
De derde plek wordt gevuld door een nieuwkomer, de huisparfum Water Fruits. Deze geur is begin van het jaar uitgekomen en laat nu al duidelijk zien dat ze bij Lampe Berger een goede keuze gemaakt hebben. Dit is een ware cocktail van waterachtige vruchten in een explosie van exotische geuren.
Als vierde hebben we de huisparfum Gardens on the Riviera staan. Deze heerlijke geur is een mooie mengeling van frisse, groene en houtachtige geuren.
De afsluiter op nummer 5 is de huisparfum Virginia Cedarwood. Deze natuurlijke geur waar de bosachtige noten van ceder gecombineerd worden met de frisheid van sinaasappel zijn heerlijk voor deze periode van het jaar.

2 thoughts on “Lampe Berger huisparfum top 5 maart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *