WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Fragrance of the Month maart

Het is weer zover. Een nieuwe maand betekent weer twee nieuwe geuren voor de WoodWick Fragrance of the Month maart. De Fragrance of the Month begint steeds meer bekendheid te krijgen en waarschijnlijk zul jij hier ook al bekend mee zijn. Zo niet, dan nog even kort samengevat wat die Fragrance of the Month van WoodWick nu precies inhoudt.
WoodWick heeft elke maand 2 geuren die de geur van de maand worden genoemd, deze  2 heerlijke geuren zijn dan gewoon in de aanbieding. Gewoon in de aanbieding wil dan zeggen dat enkel deze 2 geuren met een korting van wel 25 % worden verkocht.
Nu hoor ik je denken, ja hallo dan zijn dat natuurlijk geuren die helemaal niet lekker zijn en waar jullie vanaf willen! Nee, deze geuren zijn juist stuk voor stuk top geuren om er juist voor te zorgen dat iedereen die geweldige kaarsen van WoodWick tegen een gereduceerd tarief kan proberen.
Voor de maand maart zijn het de geuren Baby Powder en Soft Chambray. Waar het tot op heden altijd 2 totaal verschillende geuren waren, is dat deze maand anders… Deze geuren liggen redelijk in dezelfde geurgroep, maar dat maakt ze niet minder goed. Wel is het zo dat de ene je meer zal aanspreken dan de andere.
Zo is de Baby Powder een delicate geur van poedervormige vanille, kamperfoelie en een zachte  tint van rozenblaadjes. Terwijl de Soft Chambray juist de ontspannen en zuivere geur van jasmijn en roos is.
Benieuwd naar deze 2 nieuwe aanbiedingsgeuren? Kom dan langs in de winkel om ze te ruiken, maar wees er snel bij want deze geuren zijn beperkt verkrijgbaar! Niet in de gelegenheid om langs te komen in de winkel, bestel deze WoodWick aanbieding dan in onze webshop. Kijk op www.plezant.shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *