Maison Berger Kerstcollectie 2023

Het einde van het jaar brengt altijd vreugde, niet alleen vanwege de feestdagen, maar ook vanwege de sprankelende noviteiten van Maison Berger. Zoals gebruikelijk worden er speciale branders en feestelijke verpakkingen gelanceerd voor de feestdagen, en dit jaar is geen uitzondering. De Kerst set van dit seizoen schittert als de Lampe Berger Holly, verkrijgbaar in twee kleuren en vergezeld door het huisparfum Amber Powder. Deze collectie omvat ook geurstokjes, een nieuwe houder voor autoparfum, en een set met een mini geurstokje en mini kaarsje.

Maison Berger Kerstcollectie 2023

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Maison Berger niet stilgezeten. Ze hebben ook de Winter collectie geïntroduceerd, een prachtige serie met een matte afwerking. Deze collectie bestaat uit Lampe Berger branders, geurstokjes, en een set met mini geurkaars en mini geurstokjes, allemaal doordrenkt met de frisse geur van dennen.

Voor het seizoen is er ook een literaanbieding met drie geuren, waarvan twee vertrouwde favorieten die jaarlijks vele huiskamers verrijken met een aangename geur. De derde huisparfum is een geur die velen in vervoering brengt en een absolute favoriet is onder Lampe Berger gebruikers.

Voor een beperkte tijd kun je een van deze huisparfums uitproberen in een 1000 ml flacon voor slechts 23 euro. Of je nu kiest voor Orange Cinnamon, Exquisite Sparkle, of Amber Powder, je kunt de Lampe Berger Literaanbieding hier bestellen.

Er is veel nieuws om enthousiast van te worden, zoals wij dat zeker zijn. Ontdek hieronder alle nieuwe producten van Maison Berger in één handig overzicht. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste releases van Lampe Berger in 2023? Hier vind je een samenvatting van alles wat dit jaar is uitgebracht.

Bekijk al het nieuws van Maison Berger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *