Lampe Berger Literaanbieding oktober 2023

Lampe Berger Literaanbieding oktober 2023

De Lampe Berger literaanbieding oktober 2023 brengt weer 3 heerlijke geuren voor de Lampe Berger brander, die we weer heerlijk gaan vinden voor het winter seizoen. Deze keer zijn het geen nieuwe geuren, maar de vertrouwde geuren die we kennen. Dat neemt niet weg dat het weer 3 goede keuzes zijn van Maison Berger.

Lampe Berger Literaanbieding oktober 2023

Geniet extra van de winter met deze huisparfums voor de Lampe Berger en laat het in huis gewoon prettig ruiken met één van deze geuren. Je hebt tot aan het einde van het jaar de keuze uit 3 verschillende huisparfums die tot dan met korting verkrijgbaar zijn. Wil jij Lampe Berger kopen met  korting? Maak dan je keuze uit één van de volgende Lampe Berger navullingen:

Orange Cinnamon: een echte winterse geur. De frisheid van zuidvruchten, de warmte van kruiden en gekonfijte vruchten, verwarmd door een noot van amber en sensuele witte muskus.

Exquisite Sparkle: een bloemig en verkwikkende geur die schittert als een glas rosé champagne. Door de grapefruit krijgt deze heerlijke geur een fris karakter, gevolgd door een mooie combinatie van patchouli en roos.

Amber Powder: een sensuele geur die begint met een subtiele combinatie van roos en kaneel. Langzaamaan ruik je de amber en de patchouli boven komen om vervolgens een fascinerende basisnoot van vanille en witte musk te ruiken.

Deze Lampe Berger aanbieding geldt enkel op de liter flacons van de eerder genoemde 3 huisparfums en is tijdelijk.

De Lampe Berger literaanbieding kopen?

Wil je de Lampe Berger Literaanbieding kopen? Plezant, de Lampe Berger winkel, is het adres voor iedereen die op zoek is naar die Lampe Berger literaanbieding. Wij bieden elk seizoen de nieuwe aanbieding van Maison Berger voor in de Lampe Berger brander aan. Dus ook dit seizoen hebben we weer die heerlijke aanbieding van één van de drie geuren in een literflacon voor je. Deze geuren kosten nu geen € 29,- maar € 23,-.

Wil je deze literaanbieding mee pakken? Bestellen  kan via onze webshop en laat je bestelling eenvoudig thuisbezorgen. Bestel via deze link de Lampe Berger literaanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *