Millefiori Milano geurstokjes

Millefiori Milano geurstokjes

 Millefiori Milano geurstokjes

Voor iedereen die al in de winkel is geweest, heeft waarschijnlijk de Millefiori Milano geurstokjes al zien staan. Waarschijnlijk heb je die mooie geuren ook al geroken bij het langslopen van de kast. Sinds kort hebben wij die heerlijk geurende geurstokjes van het Italiaanse merk Millefiori Milano opgenomen in ons toch al ruime assortiment met geurverspreiders. Wij vinden het een mooie aanvulling, doordat het stuk voor stuk mooie geuren zijn die ze hebben.

Millefiori Milano geurstokjes ZonaDe Millefiori Milano geurstokjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende geurlijnen. Elke serie heeft zijn eigen geuren en iedere serie heeft een ander model. Het verschil is duidelijk te zien en hierdoor kun je zelf testen welke serie bij jou past. Wij hebben gekozen voor de serie Selected en de Zona. Waarom? Omdat we al van een aantal andere merken geurstokjes hebben en we hierdoor in verschillende prijsklasse de geurstokjes aan kunnen bieden.

Is het verschil groot in kwaliteit tussen de diverse merken? Eigenlijk wel, de geurstokjes van Millefiori Milano zijn echt fantastisch! Qua uitstraling, uiteraard qua geur en ook de kwaliteit van geurverspreiding. Wij vinden de geuren echt geweldig, niet te vergelijken met anderen. De geurverspreiding is ook echt goed. Ondanks alle geuren in onze winkel, ruik je die kenmerkende Millefiori Milano geuren boven alles uit. Wat ons betreft een echte aanrader…

Wij raden je zeker aan om ze tenminste eens te komen ruiken in de winkel, maar eigenlijk zou je ze gewoon moeten proberen. Je zult er veel plezier van hebben, dat weten we bijna zeker. Uiteraard kun je deze heerlijke geurstokjes van Millefiori Milano ook in onze webshop bestellen. Bekijk hier ons assortiment van Millefiori Milano.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *