WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Geur van de Maand Juni

WoodWick Geur van de Maand Juni

Juni is weer begonnen en dat betekent dat we vanaf vandaag de nieuwe WoodWick Geur van de Maand Juni aanbieden. De WoodWick Geur van de Maand Juni zijn uiteraard weer 2 heerlijke geuren uit ons grote assortiment. Deze keer bestaat de Geur van de Maand uit één geur die we al kennen, terwijl de andere een nieuwe WoodWick geur is. Voor deze maand zijn het de geuren  Seaside Mimosa en Baby Powder geworden.

Iedereen kent waarschijnlijk de geur van de WoodWick Baby Powder wel, de delicate geuren van poederige vanille, kamperfoelie en een zachte tint van rozenblaadjes. De nieuwe geur is de WoodWick Seaside Mimosa wat een prettige geurcombinatie van sappige citrusvruchten met een lichte toevoeging van rijpe champagnedruiven is.

Dit keer was het voor ons eindelijk ook weer eens een verrassend aanbod, omdat de WoodWick SeaSide Mimosa voor ons ook nog een nieuwe geur is. Ondanks de nieuwe geur was het voor ons makkelijk om een keuze te maken en een favoriete geur eruit te pikken! Welke geur dat is houden we lekker voor ons, zodat jij objectief een keuze kunt maken. Heb jij al je keuze gemaakt? Maar wacht niet te lang en wees er op tijd bij om deze heerlijke aanbieding te bestellen. De korting van 25 % geldt de  gehele maand of zolang ze op voorraad zijn. Mis ‘m niet!

WoodWick Geur van de Maand is 25% korting:

Large Candle normaal € 29,95 nu € 22,45
Medium Candle normaal € 19,95 nu € 14,95
Mini Candle normaal € 11,95 nu € 8,95
Ellipse Candle normaal € 32,95 nu € 24,75
Wax Melts normaal € 2,50 nu € 1,90

Bestel deze heerlijke WoodWick aanbieding vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *