Lampe berger

Nieuwe geuren van Lampe Berger – april

Het is weer begin april en dat betekent weer nieuwe Lampe Berger nieuwtjes…. Zo ook weer nieuwe geuren van Lampe Berger.  Deze keer zijn het weer 3 nieuwe geuren en zoals we vaker vinden zijn het volgens ons weer 3 heerlijke geuren. Waarvan we, op het moment van schrijven, eentje heerlijk hebben branden hier in huis…

De 3 nieuwe geuren passen goed in dit seizoen, 2 zachte bloemengeuren en een rustige frisse geur. Uiteraard is er ook weer een nieuwe Parfum van de Maand aanbieding voor de komende maanden en zijn er weer nieuwe modellen toegevoegd aan het assortiment van Lampe Berger. Als dat geen heerlijk voorjaar wordt!

Benieuwd geworden naar de nieuwe geuren? De eerste geur is de huisparfum Ylangs Sun (Soleil d’Ylang), een uniek en kleurrijk parfum, met als basisnoot Ylang Ylang met Kokosnoot. De tweede geur is huisparfum Aquatic Woods (Bois d’Eau), een zomerparfum geïnspireerd op de zee. Een fris en waterachtig parfum. De derde nieuwe geur is de huisparfum Luminous Mimosa (Lumineux Mimosa), een weelderig sprankelend vrouwelijk parfum met mimosa en kardemon.

Parfum van de Maand

Wat de Parfum van de Maand betreft dat is deze keer de geur Delicate Osmanthus, een betoverend parfum van de iconische bloem van de Aziatische tuinen. Nu verkrijgbaar als heerlijke Lampe Berger aanbieding! Kom naar de winkel en ruik deze geur en je zult deze geur vast heerlijk vinden.

Opvallend zijn deze keer de nieuwe branders. Veel nieuwe modellen, van oude modellen in een nieuw jasje tot nieuwe modellen en weer een mooie Moederdagset om cadeau te geven. We hebben ze online staan, maar ze zijn echt veel mooier in het echt…

Wil je op de hoogte worden gehouden over de nieuwe geuren van Lampe Berger of de Lampe Berger aanbiedingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *