Yankee Candle

Yankee Candle Aanbieding Mei

Yankee Candle Aanbieding Mei

Iedereen houdt van aanbiedingen, jij toch ook? Daarom hebben we sinds kort weer iets moois. De Yankee Candle Fragrance of the Month, dit zijn 2 van je favoriete Yankee Candle geuren met korting.  Deze korting komt op 25 %! Hoe mooi is dat! Daarbij zijn het elke maand 2 nieuwe geuren, waardoor het elke maand leuk is om even te komen ruiken. De Yankee Candle aanbieding mei is verkrijgbaar vanaf de eerste dag mei tot de laatste of zolang de voorraad strekt.

Voor de maand mei zijn de twee Geur van de Maand kaarsen de zomerse geur Mango Peach Salsa en de frisse geur Riviera Escape. De Yankee Candle Mango Peach Salsa is heerlijke zomerse geur van sappige mango’s en perziken bereid met citrus, gemberbloemen en roze peper. De andere is dus de Yankee Candle Riviera Escape is de geur van de kust die verbonden is met de geurige weelde van bloeiende  bloesem op een zomerse dag.

Wil je deze geuren willen ruiken, kom dan gerust eens langs in de winkel. We helpen je graag. Ken je één van deze geuren al en heb je niet de tijd om langs te komen, ze staan ook online. Je kunt ook de Yankee Candle aanbieding via onze webshop bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *