De nieuwe geuren van Lampe Berger – januari 2021

Nieuwe geuren van Lampe Berger – januari 2021

We starten het jaar zoals gebruikelijk met heel veel Lampe Berger nieuwtjes…Als eerste bespreken we de nieuwe geuren van Lampe Berger – januari 2021. Zoals we gewend zijn komt Maison Berger jaarlijks met diverse nieuwe geuren  en beginnen ze ook nu weer met 3 nieuwe aanvullingen op het assortiment.

Nieuwe geuren van Lampe Berger - januar 2021De 3 Al de nieuw uitgebrachte geuren worden geïntroduceerd in het seizoen waarin ze heerlijk tot hun recht komen, zo ook nu weer. De gekozen geuren zijn er één uit de Floral collectie, één uit de Sweets collectie en één uit de Fresh collectie. Een heerlijk gevarieerd gezelschap met heerlijke

Benieuwd geworden naar de nieuwe geuren? De eerste geur is de huisparfum Sweet Fig  / Lait de Figue, een geur met in eerste instantie de geur van verse, groene bladeren. Dit wordt opgevolgd door de geur van zwarte vijgen die worden gecombineerd met iris en lotusbloem. De tweede geur is huisparfum Wild Flower / Chardon Sauvage, een lichte geur die een mix van citrus en groene tonen onthult die de sfeer in huis licht en fris maken. De derde nieuwe geur is de huisparfum Aloe Vera Water / Eau D’Aloe, en frisse en lichte geur die mariene geuren mengt met citrus.

De Lampe Berger literaanbieding kopen?

Wil je de Lampe Berger Literaanbieding kopen? Plezant Living & Gifts is het adres voor iedereen die op zoek is naar die Lampe Berger literaanbieding. Wij bieden elk seizoen de nieuwe aanbieding van Maison Berger voor in de Lampe Berger brander. Dus ook dit seizoen hebben we weer die heerlijke literaanbieding op de Wild Flower huisparfum, voor die fantastische prijs van 21 euro! Wil je deze literaanbieding mee pakken? Bestellen  kan via onze webshop en laat je bestelling eenvoudig thuisbezorgen. Bestel via deze link de Lampe Berger literaanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *