WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Geur van de Maand Mei 2021

WoodWick Geur van de Maand Mei 2021

Benieuwd geworden of je favoriete geur er deze maand bijzit of dat één van deze geuren je nieuwe favoriete geur kan worden? Voor de maand mei zijn het de geuren Sand & Driftwood en Smoked Jasmine geworden. De geur van de WoodWick Geurkaars Sand & Driftwood is er één met de perfecte balans van zon, hout, zeewier en zacht wit zand. Het tegenovergestelde is de Smoked Jasmine. De geur van de WoodWick Geurkaars Smoked Jasmine is die van delicate jasmijn bloemblaadjes gecombineerd met een subtiele toevoeging van ceder en met rokerige wierook. Wil je één van deze geuren van WoodWick eens proberen? Dan heb je deze maand de keuze uit deze twee geuren met een leuke korting van 25 %. Twijfel dus niet te lang!

Zoals iedere maand zorg dat je niet te lang wacht en wees niet te laat om deze heerlijke aanbieding te bestellen. De korting van 25 % geldt de  gehele maand of zolang ze op voorraad zijn. Ons advies, mis één van deze geuren niet!

WoodWick Geur van de Maand is 25% korting:

HearthWick Ellips Candle normaal € 324,95 nu € 26,20
Large Candle normaal € 32,95 nu € 24,70
Medium Candle normaal € 21,95 nu € 16,45
Mini Candle normaal € 11,95 nu € 8,95
Petite Candle normaal € 3,95 nu € 2,20

 

Bestel deze heerlijke WoodWick aanbieding vandaag nog!

Hoe brandt je de WoodWick kaarsen?

Voor het beste resultaat zijn er wel een paar regels die handig zijn om te volgen. Wij hebben een uitgebreide WoodWick gebruiksaanwijzing gemaakt zodat alles rustig na te lezen is. Volg je deze gebruiksaanwijzing dan zul je merken dat je enorm lang plezier van je WoodWick kaarsen zult hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *