Lampe berger

Nieuwe geuren van Lampe Berger – januari

Het is weer zover… Lampe Berger heeft de eerste serie met nieuwe huisparfums geïntroduceerd voor 2017. Deze drie nieuwe geuren van Lampe Berger zijn, zoals je misschien wel weet of zult verwachten, ook nu weer verkrijgbaar in de welbekende triopack. De triopack is de ideale manier om alle drie de nieuwe geuren in één keer te proberen. Benieuwd naar de Lampe Berger Triopack 2017? Bekijk de set of bestel het online!

De eerste van de nieuwe parfums is de Lampe Berger huisparfum Delicate Osmanthus is een betoverend parfum van de iconische bloem van de Aziatische tuinen. De tweede is de Lampe Berger huisparfum Water Fruits is een ware cocktail van waterachtige vruchten in een explosie van exotische geuren. De laatste nieuwe geur is de Lampe Berger huisparfum Enchanting Sandalwood is een sensueel zacht parfum met in de basis Sandelhout.

Ben je benieuwd hoe deze drie nieuwe geuren ruiken?? Kom eens langs in de winkel en ervaar één van deze geuren of alle drie als je wilt. Beslis pas dan welke geur jouw favoriet wordt. Wij weten zelf al wel welke geur voor ons de favoriet is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *