Lampe berger

Welke Lampe Berger huisparfums gaan uit het assortiment in 2017

Het is weer januari en dat betekent voor elke Lampe Berger gebruiker weer dat hij of zij zich kunnen verheugen op nieuwe geuren. Welke geuren dat gaan worden zullen we later vertellen. Zoals je mag verwachten van Lampe Berger zullen ze waarschijnlijk weer heerlijk zijn… Alleen hebben we ze deze keer nog niet geroken en dus hebben we zelf nog geen idee. Maar binnenkort meer want ze zijn besteld en onderweg! Nog even geduld dus.

Maar waar nieuwe geuren komen zullen oude geuren verdwijnen, zo werkt het jammer genoeg. Dus ook voor 2017 zullen we weer afscheid moeten nemen van een aantal huisparfums, mogelijk één van je favoriete parfums. Welke Lampe Berger huisparfums gaan uit het assortiment in 2017 zul je je dan nu afvragen? De volgende geuren zijn uit het assortiment gehaald door Lampe Berger, namelijk:
Istanbul Delight
My first Fragrance
Miss Violette
Tomato Leaves
Delicious Cherry
Harvest Season
Daring Pepper

Zie je tot je schrik één van je favoriete parfums in deze lijst ga dan op zoek naar de laatste flessen want zodra ze er niet meer zijn, zijn ze er ook echt niet meer. OP is dan echt OP! Staat je geur er tussen en maakt het je niet zo uit? Dat kan natuurlijk ook, dan kun je beter nog even wachten op de nieuwe geuren. Er komen er 3 aan en we verwachten deze binnen 2 weken in de winkel te hebben.

Ons advies, wacht nog even en kom de nieuwe geuren ruiken in de winkel. Of bekijk ons assortiment met Lampe Berger geuren in onze webshop!

One thought on “Welke Lampe Berger huisparfums gaan uit het assortiment in 2017”

  1. Goedendag,
    Istanbul delights heerlijke geur de eerste die ik kocht dus zodra er nog aan te komen is graag!
    Vreselijk jammer een van de lekkerste geuren!
    😭

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *