WoodWick Geur van de Maand

Nieuwe geuren van WoodWick

Nieuwe geuren van WoodWick

We starten het nieuwe jaar met drie nieuwe geuren van WoodWick. Dus ons zeer uitgebreide assortiment van deze heerlijke geurkaarsen met dat knisperende geluid hebben we er weer met een paar nieuwe uitgebreid! Ben je op zoek naar één van die heerlijke geuren van WoodWick kom dan zeker bij ons langs in de winkel, met meer dan 50 geuren zul je hier zeker gaan slagen.

Vanaf deze week heb je dus nog meer keuze. De drie nieuwe geuren zijn weer heerlijk, want dat mag je natuurlijk wel verwachten van dit merk. Benieuwd naar de nieuwe geuren? We hebben vanaf nu de geuren Magnolia, Vanilla & Sea Salt en Evening Onyx toegevoegd. De geur Magnolia is die van zoete magnolia bloesems gecombineerd met nuances van groene bladeren en witte bloemen. Vanilla & Sea Salt is de geur van vanille bloesems vermengd met zeezout en jasmijn. De geuromschrijving van de Evening Onyx kaars is een diep palet van jasmijn blad, zwarte orchidee en sandelhout.

Nieuwe geuren van WoodWIckWil je één van deze nieuwe geuren eens ruiken of ben je sowieso benieuwd naar de geurkaarsen van WoodWick, kom dan eens langs. In de winkel hebben we de mogelijkheid om je kennis te laten maken met de geuren van deze kaarsen of het geluid van de WoodWick. Want het leukste van deze kaarsen is niet eens de geur, maar is het geluid dat de lont maakt bij het branden… Uiteraard hebben we ook een webshop zodat je de kaarsen gewoon kunt bestellen en dan met een paar dagen in huis hebt om van te gaan genieten! Bekijk hier de WoodWick geurkaarsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *