Lampe berger

Lampe Berger aanbieding Silk Touch

Lampe Berger aanbieding Silk Touch

Lampe Berger aanbieding Silk TouchVoor deze periode is de Lampe Berger aanbieding Silk Touch de nieuwe Parfum van de maand. Deze aanbieding van Lampe Berger is de periode tot en met 1 maart de Parfum van de Maand. Tijdens deze periode kost een literverpakking geen 27 euro maar kost deze tijdelijk maar 20 euro! Dat wordt dus weer genieten van een heerlijke Lampe Berger huisparfum tegen een voordelige prijs.

De geur die deze keer de Parfum van de Maand is, is een nieuw parfum die dit jaar is uitgekomen. De huisparfum Silk Touch (of zoals de franse vertaling is Touche de Soie) is een bloemig en delicaat parfum. Dit parfum kan omschreven worden als uiterst vrouwelijk en sensueel, met een combinatie van verfijnde, sprankelende frisse en groene noten en een rijk bloemig boeket.

Ben je benieuwd geworden naar deze nieuwe huisparfum? Hij is verkrijgbaar in de winkel, uiteraard is het ook mogelijk om de geur te komen ruiken. Mocht je nog niet bekend zijn met Lampe Berger is dat geen probleem, we nemen graag de tijd om een uitleg met demonstratie te geven.

Kom gezellig langs in de winkel en laat je overtuigen van de kracht van Lampe Berger! Vergeet in de winkel niet te vragen naar de voorwaarden van onze spaarkaart voor Lampe Berger.

Uiteraard is deze heerlijke Lampe Berger aanbieding ook via onze webshop te bestellen. Heb je geen tijd om de geur in de winkel te komen halen, dan bezorgen we die gewoon bij je thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *