Nieuwe Lampe Berger Literaanbieding - juni 2021

Nieuwe Lampe Berger Literaanbieding – juni 2021

We gaan de zomer in met een nieuwe literaanbieding, namelijk de nieuwe Lampe Berger Literaanbieding – juni 2021. Dit is een nieuwe huisparfum die speciaal voor deze zomer is uitgebracht als limited edition. Deze, tijdelijke geur, is heerlijk voor deze zomer en ook direct de nieuwe literactie van Lampe Berger.

Nieuwe Lampe Berger Literaanbieding - juni 2021

Deze huisparfum Savory Tangerine is een  frisse geur die de citrus en sprankelende geuren van mandarijn naar de voorgrond brengt. De gedurfde combinatie met basilicum, groene munt en waterbloemen zorgt voor een zekere frisheid. Terwijl de pittige tonen van sinaasappel en limoen een zeer heldere kant aan de geur geven. Deze geurcombinatie eindigt dan elegant met de houtachtige intensiteit van eikenmos en patchouli.

Koop nu deze beperkt leverbare zomereditie om je huis te zuiveren en te parfumeren!

De Lampe Berger literaanbieding kopen?

Wil je de Lampe Berger Literaanbieding kopen? Plezant Living & Gifts is het adres voor iedereen die op zoek is naar die Lampe Berger literaanbieding. Wij bieden elk seizoen de nieuwe aanbieding van Maison Berger voor in de Lampe Berger brander. Dus ook dit seizoen hebben we weer die heerlijke literaanbieding op de Savory Tangerine huisparfum, voor die fantastische prijs van 21 euro! Doordat het een ‘Limited Edtion’ geur is hebben we er veel van op voorraad, maar kunnen we niet garanderen dat we deze tot het einde van de actie zullen hebben. Wil je deze literaanbieding mee pakken? Bestellen  kan via onze webshop en laat je bestelling eenvoudig thuisbezorgen. Bestel via deze link de Lampe Berger literaanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *