WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Geur van de Maand Juli 2021

WoodWick Geur van de Maand Juli 2021

Benieuwd geworden of je favoriete geur er in de WoodWick Geur van de Maand Juli 2021 bij zit of dat één van deze geuren je nieuwe favoriete geur kan worden? Voor de maand juni zijn het de geuren White Tea & Jasmine en de Trilogy Island Getaway geworden. De geur van de WoodWick Geurkaars White Tea & Jasmine is die van pure witte thee met een vleugje jasmijn vermengd met geuren van rode ceder en roos. Het tegenovergestelde is de geur uit de Trilogy de Island Getaway. De geur van de WoodWick Geurkaars Island Getaway is de zomerse combinatie van de Coastal Sunset, de Seaside Mimosa en de Island Coconut. Een grotere tropische verrassing kun je niet krijgen. Wil je één van deze geuren van WoodWick eens proberen? Dan heb je deze maand de keuze uit deze twee geuren met een leuke korting van 25 %. Twijfel dus niet te lang!
Zoals iedere maand zorg dat je niet te lang wacht en wees niet te laat om deze heerlijke aanbieding te bestellen. De korting van 25 % geldt de  gehele maand of zolang ze op voorraad zijn. Ons advies, mis één van deze geuren niet!

WoodWick Geur van de Maand is 25% korting op alle modellen kaarsen van bovenstaande geuren.

Bestel deze heerlijke WoodWick aanbieding vandaag nog!

Hoe brandt je de WoodWick kaarsen?

Voor het beste resultaat zijn er wel een paar regels die handig zijn om te volgen. Wij hebben een uitgebreide WoodWick gebruiksaanwijzing gemaakt zodat alles rustig na te lezen is. Volg je deze gebruiksaanwijzing dan zul je merken dat je enorm lang plezier van je WoodWick kaarsen zult hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *