Nieuwe Lampe Berger Literaanbieding - juni 2022

Nieuwe Lampe Berger Literaanbieding – juni 2022

Nieuwe Lampe Berger Literaanbieding – juni 2022

We gaan de zomer in met een nieuwe literaanbieding, namelijk de nieuwe Lampe Berger Literaanbieding – juni 2022. Deze keer kun je kiezen uit 3 verschillende geuren. Een nieuwe geur, die speciaal voor deze zomer uitkomt, één van de bekendste huisparfums van Lampe Berger en de geurloze vloeistof.

Nieuwe Lampe Berger Literaanbieding - juni 2022

De nieuwe huisparfum Tonic Lemon is een frisse geur die de citrus en de verrassende geuren van gember combineert. De citroenachtige en aromatische geur van de citronella benadrukt dit intense gevoel van frisheid nog meer, wat in de zomer een welkome verrassing is. En de watervruchten geven het parfum een licht waterig, bijna luchtig accent. Het geheel wordt daarna verfraaid door de hout- en citrusachtige geuren van cederhout en patchoeli, waardoor de geur meer karakter krijgt en opbeurend wordt. De amber zorgt op haar beurt voor een vleugje moderniteit.

Koop nu deze beperkt leverbare zomereditie om je huis te zuiveren en te parfumeren voor 22 euro per literflacon!

De andere bekende literaanbieding is de Ocean Breeze, één van de bekendste geuren die Lampe Berger heeft. Deze huisparfum is deze zomer ook als literaanbieding voor 22 euro verkrijgbaar. Als laatste variant is de neutrale vloeistof de derde aanbiedingsliter. Met deze vloeistof verzorg je de brander voor een optimaal gebruik. Je reinigt het systeem met deze vloeistof en verwijdert de parfumrestjes en de parfum. Zodat je makkelijk een andere geur kunt gaan gebruiken. Of je verzacht er een te sterke parfum mee. Ideaal om te hebben naast je andere huisparfums.

De Lampe Berger literaanbieding kopen?

Wil je de Lampe Berger Literaanbieding kopen? Plezant Living & Gifts is het adres voor iedereen die op zoek is naar die Lampe Berger literaanbieding. Wij bieden elk seizoen de nieuwe aanbieding van Maison Berger voor in de Lampe Berger brander. Dus ook dit seizoen hebben we weer die heerlijke literaanbieding voor die fantastische prijs van 22 euro! Wil je deze literaanbieding mee pakken? Bestellen  kan via onze webshop en laat je bestelling eenvoudig thuisbezorgen. Bestel via deze link de Lampe Berger literaanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *