WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Geur van de Maand Maart 2023

WoodWick Geur van de Maand Maart 2023

WoodWick Geur van de Maand Maart 2023Weer een nieuwe maand en dat betekent voor WoodWick dat we er weer een nieuwe Guer van de Maand aanbieding hebben. De WoodWick Geur van de Maand Maart 2023 is gestart, waardoor je mogelijk één van je favoriete geuren van WoodWick nu tijdelijk met korting kunt krijgen. Voor de maand maart zijn het 2 toppers van de WoodWick geuren. Ze zijn weer passend voor deze tijd van het jaar, waardoor het een goed moment is om een heerlijke geurkaars met 25 % korting te scoren.
De geuren die deze maand die Geur van de Maand korting hebben zijn de WoodWick Warm Wool en de WoodWick Lavendder Spa. Passend bij het weer van dit seizoen maar toch zijn weer 2 geuren die elkaar goed afwisselen. Wil je deze geuren van WoodWick eens proberen? Dan heb je deze maand de keuze uit alle maten van die heerlijke WoodWick geurkaarsen met een leuke korting van 25 %. Twijfel dus niet te lang!
Zoals iedere maand zorg dat je niet te lang wacht en wees niet te laat om deze heerlijke aanbieding te bestellen. De korting van 25 % geldt de gehele maand of zolang ze op voorraad zijn. Ons advies, mis hem niet!

WoodWick Geur van de Maand is 25% korting op alle modellen kaarsen van bovenstaande geuren.

Bestel deze heerlijke WoodWick aanbieding vandaag nog!

Hoe brandt je de WoodWick kaarsen?

Voor het beste resultaat zijn er wel een paar regels die handig zijn om te volgen. Wij hebben een uitgebreide WoodWick gebruiksaanwijzing gemaakt zodat alles rustig na te lezen is. Volg je deze gebruiksaanwijzing dan zul je merken dat je enorm lang plezier van je WoodWick kaarsen zult hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *