WoodWick Top 3 Maart

WoodWick Top 3 Maart

WoodWick top 3 MaartWe merken dat veel mensen het lastig vinden om een keuze te maken als ze een andere WoodWick geurkaars willen. Door de enorme keuze aan geuren snappen we dat het lastiger geworden is om zo’n heerlijke WoodWick kaars te kiezen… Maar daar hebben we iets op gevonden. Voor nu enkel nog online, maar binnenkort ook in de winkel te vinden, de WoodWick top 3 Maart.

Met deze Top 3 willen we iedereen met ook maar ene beetje keuze stress een helpende hand bieden. Via deze WoodWick Top 3 laten we de best verkochte geuren van de vorige maand zien. Zo kun je aan de hand van de keuze van andere klanten zien wat er in trek is, welke geuren gewild zijn of die bij anderen hun favoriet is. Hopelijk biedt dit een beetje hulp aan iedereen die door de vele geuren niet kan slagen voor een WoodWick kaars. Laten we eerlijk zijn, iedereen moet toch minstens één WoodWick geurkaars in huis hebben!

Daarom hebben we naar de verkopen gekeken van vorige maand en daar was een duidelijke Top 3 terug te zien. Met enige trots presenteren wij dan de WoodWick Top 3 voor Maart. De keuze van onze klanten is gevallen op de volgende geuren van WoodWick:
Nummer 3 is geworden de geur Black Cherry, de overduidelijke kersengeur.
Nummer 2 is geworden Patchouli, de klassieke geur van patchouli met een beetje vanille en amber.
De overduidelijke nummer 1 is de geur Oudwood geworden, dit is een houtachtige geur met een beetje amber, vanille en wierook.

Voor ons heel verrassend, maar gezien het weer van de afgelopen maand misschien ook wel weer verklaarbaar. Van de 3 geuren zijn 2 toch nog wel wat winters. Gezien de winterse dagen en de enorme kou is dat eigenlijk wel logisch. Om alvast op de feiten vooruit te lopen verwachten wij dat de komende periode de geuren wat meer gericht zullen zijn op het voorjaar, of misschien niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *