WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Fragrance of the Month Maart

WoodWick Fragrance of the Month Maart

WoodWick Fragrance of the Month MaartHet voorjaar is weer aangebroken, dus een mooi moment om van die winterse geuren af te stappen en over te gaan naar van die zachte voorjaarsgeurtjes… Toch? Laten we deze maan dan weer een nieuwe WoodWick Fragrance of the Month Maart hebben. Twee zachte geuren die, volgens ons, uitstekend passen bij een heerlijk, zacht, zonnig voorjaar.

De WoodWick Fragrance of the Month Maart bestaat deze keer namelijk uit een oude bekende geur, de Pure Comfort. Je kent deze vast wel, de geur van fris gedroogde was, puur fruit en musk. Ideaal voor wanneer we de ramen weer open kunnen doen en die eerste voorjaarsgeuren de kamer verfrissen. De andere geur is een nieuwe geur die we begin van het jaar hebben gekregen. De geur Vanilla & Sea Salt is die van vanille-bloesems vermengd met zeezout en jasmijn. Meer voorjaar kun je je niet voorstellen , toch?

Denk je nu, maar wat houdt die Fragrance of the Month nu precies in? Dat zijn dus 2 WoodWick geuren met korting. Niet zomaar een korting en niet voor even, maar voor de hele maand (of zolang de voorraad strekt). De korting in deze maand voor de geuren Pure Comfort en Vanilla & Sea Salt is 25 %. Je krijgt dus 25 % korting op alles van deze geuren!!

Om je duidelijk te maken wat dat nu precies betekent vindt je hieronder de prijzen van de verschillende modellen:

Large  €29,95 nu €22,45
Medium  €19,95 nu €14,95
Mini  €11,95 nu €8,95
Ellips €32,95 nu €24,75
Wax Melts  €2,50 nu €1,90

Indien je nog niet bekend bent met de geurkaarsen van WoodWick is dit natuurlijk een mooi moment om met een korting van 25 % deze kaarsen eens uit te proberen. Voor iedereen die ze wel kent is dit weer een goede reden om een nieuwe geur uit te proberen… want je krijgt nu de hele maand 25 % korting op deze 2 heerlijke geuren!!

Hebben we je een beetje nieuwsgierig gemaakt naar deze 2 nieuwe aanbiedingsgeuren van WoodWick, kom dan gerust eens ruiken in de winkel. Gemak dient de mens, dus je kunt ook gewoon vanuit je luie stoel deze geuren bestellen. Dat scheelt je weer een ritje naar de winkel. Bestel de nieuwe WoodWick aanbieding en laat deze gewoon bij je thuisbezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *