Yankee Candle

Yankee Candle Aanbieding Augustus

Yankee Candle Aanbieding Augustus

Zo nu en dan schrik je opeens van hoe snel de tijd gaat… Het is alweer augustus! Dat de tijd snel gaat heeft in ieder geval één groot voordeel. We hebben weer een nieuwe Candle aanbieding augustus. Ook nu weer 2 heerlijke geuren met 25 % korting, waarvan er één een voor ons onbekende geur is. Zo af en toe hebben wij dan ook van die kleine momentjes dat weer even kunnen genieten van een nieuwe geur.

Voor deze maand zijn het de geuren Yankee Candle Midsummers Night, wat een warme en kruidige geur is met tonen van muskus, patchoeli, salie en mahonie. De tweede geur is de Yankee Candle Lake Sunset, een frisse geur die je meeneemt naar de serene schoonheid van de zonsondergang weerspiegelend over het blauwe water.

We hebben dus de hele zomerse augustus deze 2 geuren als aanbieding. Hoe heerlijk kun je van je zomer genieten, nou eigenlijk gewoon met één van deze 2 heerlijke geuren. Ben je benieuwd naar wat die 25 % korting dan werkelijk inhoudt? Nou gewoon deze prijzen!

Large Jar normaal € 29,75 Nú  € 22,30
Medium Jar normaal € 24,75 Nú € 18,55
Small Jar normaal € 12,95 Nú € 9,70
Votive normaal € 2,60 Nú € 1,95
Tart normaal € 2,00 Nú € 1,50
Tea Lights normaal € 9,95 Nú € 7,45

Deze aanbieding geldt voor de gehele maand of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij om deze heerlijke geuren voor deze aanbiedingsprijs te krijgen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *