WoodWick Geur van de Maand

WoodWick Geur van de Maand Augustus

WoodWick Geur van de Maand augustus

Wat hebben we een hitte te verduren gehad in juli, daarom is het prettig om te weten dat WoodWick Geur van de Maand augustus hier op inspeelt. De WoodWick aanbiedingsgeuren van de maand augustus zijn 2 heerlijk verkwikkende geuren. Extra leukigheidje is dat dit 2 geuren zijn die we nog niet in ons assortiment hadden. Wat ons betreft een extra reden om snel te bestellen of juist naar de winkel te komen!

Dat het deze keer 2 Geur van de Maand geuren zijn die ook wij nog niet kende maakte het voor ons extra leuk. We hebben deze keer met nog iets meer verwachting uitgekeken naar deze zending. We starten deze warme augustus maand met de geuren WoodWick White Willow Moss en WoodWick Lemongrass & Lily. Wat ons betreft lekker verkwikkend en zacht, heerlijk voor op een mooie zomerse avond. We zijn heel benieuwd wat jij hier van vindt!

Nieuwe en onbekende geuren, wat mag je verwachten bij het ruiken van de geur van de WoodWick White Willow Moss? Dit is de geur van een fris wilgenbos vermengd met de geuren van neroli, patchouli en citroenschil. Wat de WoodWick Lemongrass & Lily betreft, dit is de frisse geur van lemongrass vermengd met de geur van citroenschil.

Zoals iedere maand zorg dat je niet te lang wacht en wees niet te laat om deze heerlijke aanbieding te bestellen. De korting van 25 % geldt de  gehele maand of zolang ze op voorraad zijn. Ons advies, mis één van deze geuren niet!

WoodWick Geur van de Maand is 25% korting:

Large Candle normaal € 29,95 nu € 22,45
Medium Candle normaal € 19,95 nu € 14,95
Mini Candle normaal € 11,95 nu € 8,95
Ellips Candle normaal € 32,95 nu € 24,75
Wax Melts normaal € 2,50 nu € 1,90

Bestel deze heerlijke WoodWick aanbieding vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *