Yankee Candle

Yankee Candle Aanbieding augustus

Yankee Candle Aanbieding augustus

Het is 1 Augustus, dat betekent weer een nieuwe maand en dus weer een nieuwe set Yankee Candle geuren met korting.  Een nieuwe maand is dus ook voor augustus weer een nieuwe Fragrance of the Month! Deze maand staan voor ons 2 totaal nieuwe en onbekende geuren centraal. De geuren Pink Sands en Turquoise Sky zijn nu tijdelijk de Yankee Candle aanbieding augustus.

De geuromschrijving van Pink Sands is al veel belovend, namelijk de geur als een ontsnapping naar een exotisch eiland met een prachtige mix van lichte citrus, zoete bloemen en kruidige vanille. De geuromschrijving van Turquoise Sky is net zo exotisch als de naam doet vermoeden, namelijk de geur van een kalme zoutachtige zeelucht met hints van zeegras en muskus die over de oceaan waait bij een heldere blauwe lucht.

Deze geuren zijn voor ons helemaal nieuw en verrassend genoeg ook weer lekker. Pink Sands is een heel zachte zoete geur met een vleugje vanille, terwijl de Turquoise Sky weer heel fris overkomt. We kunnen niet wachten om één van deze 2 geuren te gaan branden…

Volgens ons zijn dit twee toppers en hopelijk ben je het deze keer weer met ons eens. De hele maand augustus zijn deze 2 geuren verkrijgbaar met 25 % korting. Maak dus gebruik van deze Yankee Candle aanbieding zolang het kan. Eerlijk toegeven, maar die korting zorgt er toch wel voor dat het heel aantrekkelijk wordt om één van deze 2 Yankee Candle geurkaarsen te proberen. Kom ze eens ruiken in de winkel en laat de geuren je overtuigen.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen of ken je de geuren al, ze zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze webshop. Voor de Yankee Candle aanbieding kun je hier ook voor terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *