Yankee Candle

Yankee Candle Aanbieding juli

Yankee Candle Aanbieding juli

Het is weer die tijd van de maand. We hebben de nieuwe Fragrance of the Month van Yankee Candle weer binnen gekregen. Vanaf vandaag tot het einde van de maand zijn er weer 2 heerlijke geuren verkrijgbaar, uiteraard zolang de voorraad strekt. Dus dat worden weer de hele maand juli 2 heerlijke geuren in de aanbieding. De Yankee Candle aanbieding juli geldt deze keer voor de geuren Lemon Lavender en Black Cherry.

Deze geuren zijn voor ons helemaal nieuw en verrassend genoeg ook weer heerlijk. De geur Black Cherry leek veel op de geur van ons andere favoriete geurkaarsen merk. Dus die konden we een beetje inschatten, terwijl de geur Lemon Lavender nou niet direct eentje waar we veel van verwachten… Maar niets is minder waar. De combinatie van de citroen met lavendel is eigenlijk wel erg lekker.

Volgens ons zijn dit twee toppers en hopelijk ben je het deze keer weer met ons eens. Probeer ze eens en om je over de streep te trekken zijn ze vanaf nu verkrijgbaar met 25 % korting. Dit maakt het toch meteen een stuk interessanter om één van deze geuren eens te proberen. Kom ze eens ruiken in de winkel en laat de geuren je overtuigen.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen of ken je de geuren al, ze zijn uiteraard ook verkrijgbaar in onze webshop. Voor de Yankee Candle aanbieding kun je hier ook voor terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *